reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

Grzechotka ja dostałam jakiś czas temu ale kurierem, który nie zastał mnie w domu. Nie odebrałam tej przesyłki bo musiałabym po nią jechać autobusem kawałek drogi do siedziby kuriera. A taka takiej udręki:confused::confused::confused::confused:

reklama
Grzechotka ja tez nic nie dostałam z nastle a jeszcze wysyłałam z bobovity i wogóle do tej pory nic nie dostałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-( dlaczego
a z hipa to skad miałyscie kupon , ankiate czy cos tam?

grzechotka tak sobie mysle ze ja dostalam paczke z nestle ale juz jakies 2 miesiace temu...nawet nie pamietam co w niej bylo, ale na 100% taki mus owocowy w kubeczku po 5 miesiącu:tak:pamietam ze zjadł go damian bo bałam sie dac jeszcze pawłowi bo nie wiem czy mial juz 4 miesiace skonczone..kurde nie pamietam dokladnie

ja dostalam paczke z hippa i w niej byl sliniaczek, lyzeczka, kaszki jakies probki i kupony na darmowe sloiczki. i bardzo fajne schematy zywienia i porady praktyczne. polecam.

ja dostałam tylko z bobovity a nestle o mnie zapomniało do hippa już nie wysyłałam ale pewnie w polsce takich gratisów nie daja

reklama
grzechotka wlasnie mi sie wydaje ze daja!!
sylwia jak chcesz je dostac to sie zarejestruj na stronie hippa, na kazdym sloiczku jest adres. na pewno ci przysla :)) duzo kuponow tez dostaje z bootsa. a z asda dawno odebralam bo czesto tam robimy zakupy.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry