reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

Sylwia z cenami to roznie. Ja robie zakupy sloiczkow glownie w drogerii Rossman bo tam jest u mnie najtaniej a wybor jest duzy. Zupki Gerber po 4 m-cu 2,49 a z mieskiem po 5 m-cu 2,89 za sloiczek 130g. Bobovita i Gerber podobnie, ceny sie roznia w granicach 10-20groszy. Deserki ciut tansze chyba niz zupki ale nie pamietem ile dokladnie ale mniej niz 2,5 czasem jabluszka po 2,25 mozna kupic a te z wieksza iloscia owocow drozej. Za soczki trzeba placic 2 zl. Dla porowniania w sklepie spozywczym sloiczek niezaleznie od tego czy to deserek czy zupka kosztje ponad 3 zl. Co do Hippa to nie wiem bo jak mowilam malemu nie lezy.

reklama
Nio to u nas jeszcze taniej ;-) W promocji zdarzają się zupki i deserki po jakieś 20-25 pensów,nie wiem jaki jest obecnie kurs funta, ale pewnie coś ok. 1,20-1,50zł wyjdzie ;-) Dawajcie tu do nas Kochane :-)

a Kuba dziś próbowal nowy przysmak gruszki wiliamsa z rozmoczonymi flipsami mmmmm paluszki lizać mówię wam polecamy:-D

ja w Rossmanie ostatnio zrobilam zapas na miesiac, cenowo wyglada tak:
bobovita deserki 2,59 obiadki i zupki 2,69
kupilam tez jablka z gerbera bo te Madzi lepiej smakuja - 2,49

a wiec ceny nizsze niz w sporej czesci marketow ( dla przykladu w carefurze bobovity deserki 2,85 :baffled:, w biedronce obiadki 2,99 !! )

od jutra w Rossmanie promocja deserkow gerbera - 2,19 szt
i kaszek mlecznych bobovity - niecale 6 zl szt

Aga tez wlasnie widzial wczoraj w gazetce ta promocje deserkow. Dzis podskocze do sklepou i zobacze czy to tylko jeden rodzaj czy iekszy wybor.

Co do Biedronki to nie wiem jak kosztuja te wieksze sloiczki, ale ja widzialam ze te male Bobovity od 4 m-ca ca w cenach zupka marchewkowa z ryzem 2,49 a deserki: jablka, jablka z marchewka i te mieszane z winogronem po 2,25. Niby troszke taniej ale juz wple do Rossmana bo po pare slioczkow nie bede w tych dzikich tlumach stala :no:.

hmm to moze biedrony maja rozne ceny ... ja nie robie tam zakupow ale u mnie na wsi ciezko dostac sloiki i zajrzalam do niej bo sasiadka mowila ze sa i w "mojej" wsie deserki po 2,69 a obiadki 2,99 i to wlasnie te male

reklama
Aga tak to jest ze w roznych sklepach ej samej sieci rozne ceny. Ostatnio miala byc promocja mleko w Carrefourze wiec pojechalalam do swojego i lipa, tej promocji u nas nie bylo. A najbardziej widzialam roznicie przed swietami jak kupowalam zabawki. W Carrefurze w Wawie bylo po 20-30zl tansze niz w naszym.

Do góry