reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowinki i Smsy z Porodówek i Nie Tylko - BEZ KOMENTARZY

reklama
sms od pandora83
"Niestety nic sie nie udało zrobic- duzo porodów i cc dzis maja a ze ja moge poczekac to i czekam:)) cc prawdopodobnie jutro, ale okaze sie rano:) dam znac jak bede cos wiedziec."

EDIT: i jeszcze: "brakuje mi bb a to dopiero jeden dzien- czyzby uzaleznienie?:))pozdrów dziewczyny :)"

Ostatnia edycja:
jola.24 -LIWIA postanowila wyjsc na swiat 5.04.11 o 02.40 :-D i liczy sobie jedyne 4940gr - porod SN :-) zmiana planow co do imienia!

zapytalam, jak jej sie udalo tak szybko dzidziunie wypchnac: "Nie wiem sama, jak to zrobilam, o polnocy bylam w szpitalu, o 2.10 wzieli mnie na porodowke, o 2.40 malutka sie urodzila :-) Zabrali ja nagrzewac, bo troche za szybko sie urodzila i byla lekko fioletowa, ale juz mi ja przynosili mi na karmienie i nabiera kolorku, od rana ma byc ze mna. Dziekuje za gratki i buziaki dla bb mamusiek. Przesylam ogrom pozytywnej energii.. DACIE RADE, DZIEWCZYNKI!!!"

jeszcze zapytalam, jak sie czuje: "Na razie to czuje sie swietnie, niesamowita ulga po tych skurczach, podekscytowana, spac nie moge, a szwy pewnie zaczna bolec jak srodki p.bolowe przzestana dzialac. Podali mi kawke, tosty i sobie leze i konwersuje, nie moge wyslac mms, jak mi T poustawia to ci podesle moja kruszynke"

"Nie, tutaj nie nacinaja, sama peklam, podobno w tym samym miejscu co z Olkiem, wiec niewiele szwow. Mala straszny glodomor, juz mnie niezle wystraszyla, bo sie zakrztusila, a ja myslalam, ze przestala oddychac i po polozna dzwonilam :-) Poza tym polozne przemila, wysciskala mnie na koniec jak stara znajoma, super sie opiekuja, nic nie pozwalaja robic, a mnie energia roznosi! Dobra, nie zawracam ci glowy, jak wroce to opisze swoj porod, choc nie ma czego za bardzo :-D"

katia: Hejka, od wczoraj w szpitalu, po 7h czekania na IP zwolnilo sie lozko, przez cale to czekanie przesuneli mi termin cc na jutro rano. Pozdrowienia dla wszystkich forumek!

"No ja juz tez sie nie moge doczekac, trzymam kciuki, zeby wam, terminowym, tez szybko poszlo, a dla rozpakowanych gratulacje wielkie! dam znac jutro po wszystkim, trzymajcie sie!"

sms od Beaty87:

"Dziś ostatni dzień antybiotyku jutro obserwacja i szykujemy sie do domku. Pozdrowienia dla wszystkich bb-ciotek, jestem zmęczona ale nareszcie szczęśliwa"

Baby napisała, że akcja postępuje, ale jest zmęczona, więc przysypia między skurczami. ;) Dostała też już jedną dawkę antybiotyku na paciorkowca. Przesyła buziaki dla BB-ciotek. :)

reklama
Do góry