reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowinki i Smsy z Porodówek i Nie Tylko - BEZ KOMENTARZY

od cucumber
"Noc mało przespana. Karmiłam trochę. A potem rano. Zabrali ją na prześwietlenie klatki piersiowej bo ma jaks infekcje płuc albo jako wcześniak ma problemy. Niby leciał już 38 tydzień ale nie skończony i dlatego wcześniak. Najlepiej rodzić w terminie"

reklama
od hatorska
"Ola, nie było łatwo, pierwszy poród łatwiejszy. Kruszynka słodka, czekam na jej wyniki crp i ja miałam problem z urodzeniem łozyska, 50 min nie chciało sie urodzic...mimo tego co ze mna wyrabiali w koncu anestezjolog mnie uspił i mnie wyczyscili. Dzieki wielkie za wsparcie"

od cucumber
"hej, co na bb? z Gabrysia juz dobrze, nauczyla sie ssac. Za to ja mam po cc duza anemie, zastanawiali sie nad przetaczaniem krwi, ale na razie nie beda. Jestem słaba, ale jak wstac do niuni, to wstepuja we mnie siły i chodze. Najwspanialsze uczucie na swiecie. Dla niej mogłabym góry przenosic. Pozdrawiam"

od hatorska
"dzis juz tak bardziej optymistycznie, jak z młoda bedzie ok, to jutro wyjdziemy, tak jej sie troche jakby ulewa, ale nie po jedzeniu tylko pare godzin po. Brzucho pobolewa, ale to od obkurczania sie macicy i po tym czyszczeniu. Nie byłam nacieta, ale pekłam w strone ujscia cewki moczowej :( zszywał mnie z włozonym cewnikiem zeby nie zszyc cewki...dobrze ze robił to w znieczuleniu, no i mam nadzieje, ze nic nie zepsuli, hemoglobine mam niska, ale ogólnie ok. Jak sie czujesz? Jak kwietniówki? Ktos sie rozpakował?"

zapytalam akkm, czy jest z nia maz, jak rozwarcie i czy bardzo boli: "Skurcze na 90 ale nie bola tak bardzo, rozwarcie male bo na 4cm. Jest przyjechal dopiero co, jestesmy sami na sali porodowej wiec luz"

reklama
akkm: "Skarby, nie urodzilam!!! o 1 w nocy skurcze ustaly! Ma byc wizyta i moze mi dadza oxy. Jest bum w nocy przyjeli 5 babeczek z taka akcja jak ja. Buziaki."

Do góry