reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowe umiejętności naszych dzieci

reklama
Gratki dla Miłoszka :-) zlitował się nad mamusią :-)

a moja Monia dziś miała ciężką przeprawę...nie umiała raczkować... bo matka jej spódniczkę załozyła ;-) z hamulcem :-) bo ktos Moni ciągle kolankiem kiece przydeptywał ;-) :-) :-D

MOje dziecko obraziłao sie na mnie i dzis zaczeło na dobre raczkowac robi to co prawda jak Tomus Malinki jak mi sie uda to nagram, no w koncu duma mnie rozpiera!!
Czyzby Miloszek podsluchiwal mamci narzekania?
Hi,hi....a widzisz Kasia,zanim sie obejzysz,a Milosz bedzie juz biegac....:-D:-D:-D

Rubi,moja tez ma niezla mine jak w sukience raczkuje...hi,hi....i dlatego rzadko ja ubieram w kiecki:baffled:
Ale wymyslila sposob jak przeszkode pokonac i wstaje na stopach,raczki na podloge,a dupcia w gorze i tak zapiernicza dalej...hi,hi....:-D:-D:-D
Nauczyla sie tak,jak sobie kolana na progach poobijala i siniaki miala...no i teraz w ten sposob omija wszelkie przeszkody,ale smiesznie to wyglada....z dupcia w gorze:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
heh dziewczyny chyba podsłuchał faktycznie może nie pedzi z predkoscia światła ale do celu udaje mu sie dostać ufffff tylko dziwne te raczkowanie jak tak ta jedna noga sie odpycha:sorry2:

Naprzemienność, to baaaaaaaaaaardzo trudna umiejętność, uwierz mi. Franek nie załapał jej jeszcze nawet w kopaniu nóżkami (co mi sen z powiek spędza) - kopie symetrycznie obiema nogami na raz. Wiesz ile pracy rehabilitacyjnej już za nim, żeby załapac o co chodzi i..nic. Tak więc...czas Kasiula:) I cierrrpliwość:) Może jutro?;-)

Jakubka ty piszesz o lipcówkach a ja mam tu tak ciągle bo Gabi z ostatniego dnia sierpnia iprawie miesiąc od innych dzieci młodsza.
Tez sobie tłumaczę, że za rok, czy dwa ten jeden miesiąc to będzie nic.
A Kasia ma mi się tu Miloszem nieprzejmować jasne? To jest FACET! Oni zawsze robią po swojemu! Franio tyż widać tak ma.

reklama
super Miłoszek :-)
a co do sposobów raczkowania, to ortopeda powiedział że jest ich dużo, np dziecko odpycha się na dupce do tyłu i to też jest raczkowanie :tak:

Do góry