reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

ano..
a Ty słodka nic nie wspominasz.."i jak znalazł bedzie dla drugiego bejbika:)"..Muszę zmontować konkretną ekipę..by tak całym wątkiem czerwcowym2006 przeniesc sie..albo raczej rozdzielic na dwa ..jeszcze jakis inny..2009?:)

reklama
Oj - no ja sie zdeklarowałam że starania zaczną się w przyszłe wakacje i na razie nie ma zmian decyzji więc się nie odzywam - niewykluczone że może zmienimy plany ale wtedy was poinformuję :)

to znaczy ja też na deltima nie narzekam, bo kupiłam używany po dwójce dzieci, to raz...a dwa wiele z nami przeżył...a teraz po lekkich naprawach posłuży kolejnemu maleństwu:tak:

Pati no właśnie dlatego ja się zdecydowałam na kolejny wózek - bo mi się wizualnie nie podobała spacerówka, co nie zmienia faktu że jest wg mnie wygodna - bardzo duża - Karol lubił w niej jeździć i super się sprawdza w terenie - do lasu może być i pewnie jeszcze w takim celu nam się przyda - służyła m in idealnie za fotelik do jedzenia i wózek tragazowy do wożenia sprzętu na plażę ;) :)

Nie chce mi sie czytać całego wątku:-pi dlatego idę na łatwiznę - jakie macie spacerówki? Co polecacie? Ja dla Miska mam Coneco (nawet nie pamietam jakie), ale kicha straszna i chciałam kupic coś nowego, żeby Olga jeszcze pojeździła. Plizz, pomóżcie z wyborem:tak:

Ja mam taki tylko chyba starszy model

Bebe Confort Allegro Plus

moim zdaniem rewelacja nie zamieniłabym na inny - i miesi sie do bagażnika mojej alfy no i jeszcze jedna wazna rzecz ma wysoko rączki nie trzeba się garbić i wygodnie sie prowadzi - mój nie ma pałąka tylko dwie rączki:-D

reklama
Do góry