reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

ano..
a Ty słodka nic nie wspominasz.."i jak znalazł bedzie dla drugiego bejbika:)"..Muszę zmontować konkretną ekipę..by tak całym wątkiem czerwcowym2006 przeniesc sie..albo raczej rozdzielic na dwa ..jeszcze jakis inny..2009?:)

reklama
Oj - no ja sie zdeklarowałam że starania zaczną się w przyszłe wakacje i na razie nie ma zmian decyzji więc się nie odzywam - niewykluczone że może zmienimy plany ale wtedy was poinformuję :)

to znaczy ja też na deltima nie narzekam, bo kupiłam używany po dwójce dzieci, to raz...a dwa wiele z nami przeżył...a teraz po lekkich naprawach posłuży kolejnemu maleństwu:tak:

Pati no właśnie dlatego ja się zdecydowałam na kolejny wózek - bo mi się wizualnie nie podobała spacerówka, co nie zmienia faktu że jest wg mnie wygodna - bardzo duża - Karol lubił w niej jeździć i super się sprawdza w terenie - do lasu może być i pewnie jeszcze w takim celu nam się przyda - służyła m in idealnie za fotelik do jedzenia i wózek tragazowy do wożenia sprzętu na plażę ;) :)

Nie chce mi sie czytać całego wątku:-pi dlatego idę na łatwiznę - jakie macie spacerówki? Co polecacie? Ja dla Miska mam Coneco (nawet nie pamietam jakie), ale kicha straszna i chciałam kupic coś nowego, żeby Olga jeszcze pojeździła. Plizz, pomóżcie z wyborem:tak:

Ja mam taki tylko chyba starszy model

Bebe Confort Allegro Plus

moim zdaniem rewelacja nie zamieniłabym na inny - i miesi sie do bagażnika mojej alfy no i jeszcze jedna wazna rzecz ma wysoko rączki nie trzeba się garbić i wygodnie sie prowadzi - mój nie ma pałąka tylko dwie rączki:-D

reklama
Do góry