reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

reklama
uwazam, ze jest solidny i materiał z którego jest wykonany -takze..a i budkę można jeszcze rozsunać i jak dziecko siedzi to nawet -prawie całe jest nią zakryte..a że ma zakonczenie- folie - to jedzuie i widzi wszystko(jejku ja piesze jak upośledzona- mam nadziueję, zę mnie rozumiecie:-D?

no i to okrycie na nóżki - takze jest dosc grube i porzadne

A ja choruję na peg perego pliko p3- ale szukam używanego, bo 1200 zł na wózek to jak na nasze portfele stanowczo za dużo. Mamy teraz peg perego atlantico, i jestem z niego super zadowolona (też używany kupiliśmy), ale teraz mieszkamy na wysokim 1 piętrze bez windy i nie daję rady go targać, bo on po złożeniu jest duży i nie ma nawet za co złapać, żeby w miarę wygodnie go nieść. Dlatego potrzebujemy teraz coś, co składa się w parasolkę.
Mamy na razie zooty robin, ale zachwycona nie jestem. To wózek na krótkie wypady, bo siedzenie się tylko lekko odchyla, więc do spania się nie nadaje, a poza tym nie ma podnóżka, i Martuś w nim siedzi w dziwnej pozie bo siedzonko jest za głębokie na jej krótkie nóżki. No i nie ma budki tylko mały daszek, ani okrycia na nóżki, więc jak będzie zimno i wietrznie to mi dziecko chyba wywieje. Na jesień i zimę jednak lepszy jest porządniejszy wózek niż taka goła parasolka.

A ja wreszcie nie kupiłam zadnego wózka z tych o których mówiłam tylko Bebe confort model allegro i jestem bardzo zadowolona super sie prowadzi i ma raczki wysoko a dla mnie to wazne bo jestem raczej słusznego wzrostu (182cm:-D)

Baska co do deltimu i naprawy wózka...to dwukrotnie deltim przysłal nam części za darmo:cool2:, najpierw sprężyny... a teraz grzechotki do naprawy ramy z budy:szok::szok::szok::szok:, taka ich polityka, czy zwykła pomyłka...tylko dziwne bo zamawialiśmy na inne adresy i dwa razy za friko:tak:

ja z deltima focusa nie byłam zadowolona- szybko pękła nam rama --------------------no i w rezultacie sami naparwiająć- sprzedalismy wózek za grosze:no:

reklama
A ja jestem zadowolona bardzo, jakoś widać Rusałko kiepsko trafiliście....ja jestem na tyle zadowolona że mieliśmy go sprzedać ale trzymamy bo na plaże czy do lasu to nie ma lepszego!!! tzn na pewno są , ale już z wyższej półki i za większą kasę wiec na razie stoi w garażu na wyjazdy plenerowe, a po wypraniu i zmianie sprężyn jak nowy - chociaż przeżył naprawdę wiele...

Do góry