reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

my to mamy raczej póki co spacerówke chicco, a parasolkę typową kupimy na wiosne (taka laskę tylko)

a własnie Baśka, spręzyny zamówiłam i dostałam za friko:rofl2:Panie na poczcie nie chciały ode mnie tych 16 zl:-), i udało się wymienić, ale najpierw teści oswiecił mnie z tym sworzeniem;-)

reklama
Ja powiem szczeze, ze od zakupu parasolki stanowczo wiecej chodze z wozkiem - (tzn. nadal podstawa to nosidelko ale wozek coraz czesciej jest w akcji) i ogolem musze stwierdzic, ze wozek-parasolka to jeden z lepszych wynalazkow na rynku:-)
Sylka a masz jakies konkretne modele na oku?

Ja też z dużo większą chęcią chodzę ze spacerówką (Inglesina Expresso). A w terenie zakładam nosidło na plecy i jest ok.

Podoba mi sie zarowno pierwszy jak i drugi wozek z podanych linkow. Obstawialabym jednak chyba drugi z jednego prostego powodu - jest lzejszy:-) No ale wybor nie latwy bo jest w czym przebierac.

Mi chyba najbardziej podoba sie ta Graco contury...Tylko Syla jak bedziesz kupowala to przypasuj ja sobie...Bo czasami sie zdaza ze wozki maja tak stelaz lub koszyki ze pchajac wozek kopie sie go...a to przeszkadza jak cholera:wściekła/y: Moja bratowa tak sie nadziala...

Ja z tego co ja widze na tych linkach to ten Graco chyba sie nie rozklada wiec bylby jedynie na krotkie trasy - bo zdrzemnac sie w takim wozku za bardz nie da.
Albo opis maja nieadekwatny - ale wzrokowo nato wyglada.
No chyba, ze to zupelnie nie istotne...
Za to fakt, ze raczki ma dlugie co jest dobre jak ktos ma troche centymetrow...:-)

reklama
ja już mam od poczatku 5 wózek- w tym 3 spacrówkę - (wczesniej oddałam jeden bo jak pisała Pati, -"kopalismy" w kólka, drugi wiecznie prałam - wiec wystawiłam na allegro a ten - jest- MEGA SUPER CONECO TRAFFIC!!!
https://ssl.allegro.pl/item229672543_wozek_traffic_coneco_7xsupergratis_wys_0zl_wwa.html
fakt wazy 8 kg, ale poprzedni(wciaż mam wazył5 kg i niwielka róznica, a ten lepiej nam sie prowadzi po "wertepach", stabilny
Klaudia ma kolor pistacjowy

Do góry