reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

Cicha dzięki :-)
tak się zastanawiam nad tym wózkiem, bo wiesz ja prawie cały czas sama z dzieciakami , więc przydało by się takie awaryjne siedzonko dla Izy, tym bardziej że wszędzie jeżdżę autobusami. Pisałam do siostry do Anglii , by tam zerknęła po ile są te wózki , bo to chyba angielska produkcja.

reklama
Irma te wozki sa z Nowej Zelandii. Mnie sie wydaje, ze najtaniej jest w USA - wiec jak masz kogo poprosic to tam najbardziej sie oplaca kupic. W Europie kosztuja spore pieniadze a w stanach podwojny na ebayu mozna kupic juz za 425$ - wiec roznica znaczna.

dziewczyny a czy ktoraś z was ma taką typową laskę, ale wytrzymałą? ja mam wrazenie, że nasza Oti ju z za duża do naszej spacerówki chicco ct04 i zastanawiałam się jakas parasoką składaną, tylko nie wiem czy na czas zimy takie coś ma sens

Ell my mamy coś takiego Wózek parasolka firmy TAKO (441266042) - Aukcje internetowe Allegro tylko ciut inaczej wykończony i cały granatowy, rurki są ciężkie ale mam wrażenie że przez to niezniszczalne, bardzo mocny, kupilismy używany, używamy bardzo mocno i chyba nie ostatni Karol będzie w nim jeździł, no i jest dość duży - tzn długi - Karol nie ma kolan pod brodą i głowa mu u góry nie wystaje jak to w niektórych wózkach widuję :) co prawda jeździmy coraz rzadziej ale na pewno będą sytuacje kiedy nam jeszcze niejednokrotnie posłuży, nawet za te 10 cm Karola
Komfort jazdy oczywiście bez rewelki ale wytrzymałość wózka na 5

dziewczyny a co sądzicie o X- landerach?
ostatnio ogl adam wózki i te jakoś najbardziej mi się podobają

reklama
a my też kiedyś mieliśmy pomysł że może x lander ale wygrał inny ze względu na niewysokie siedzisko - a to był nasz drugi wózek i nastawialiśmy się żeby był jak największy - jaknajdłużej posłużył

Do góry