reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

Cicha dzięki :-)
tak się zastanawiam nad tym wózkiem, bo wiesz ja prawie cały czas sama z dzieciakami , więc przydało by się takie awaryjne siedzonko dla Izy, tym bardziej że wszędzie jeżdżę autobusami. Pisałam do siostry do Anglii , by tam zerknęła po ile są te wózki , bo to chyba angielska produkcja.

reklama
Irma te wozki sa z Nowej Zelandii. Mnie sie wydaje, ze najtaniej jest w USA - wiec jak masz kogo poprosic to tam najbardziej sie oplaca kupic. W Europie kosztuja spore pieniadze a w stanach podwojny na ebayu mozna kupic juz za 425$ - wiec roznica znaczna.

dziewczyny a czy ktoraś z was ma taką typową laskę, ale wytrzymałą? ja mam wrazenie, że nasza Oti ju z za duża do naszej spacerówki chicco ct04 i zastanawiałam się jakas parasoką składaną, tylko nie wiem czy na czas zimy takie coś ma sens

Ell my mamy coś takiego Wózek parasolka firmy TAKO (441266042) - Aukcje internetowe Allegro tylko ciut inaczej wykończony i cały granatowy, rurki są ciężkie ale mam wrażenie że przez to niezniszczalne, bardzo mocny, kupilismy używany, używamy bardzo mocno i chyba nie ostatni Karol będzie w nim jeździł, no i jest dość duży - tzn długi - Karol nie ma kolan pod brodą i głowa mu u góry nie wystaje jak to w niektórych wózkach widuję :) co prawda jeździmy coraz rzadziej ale na pewno będą sytuacje kiedy nam jeszcze niejednokrotnie posłuży, nawet za te 10 cm Karola
Komfort jazdy oczywiście bez rewelki ale wytrzymałość wózka na 5

dziewczyny a co sądzicie o X- landerach?
ostatnio ogl adam wózki i te jakoś najbardziej mi się podobają

reklama
a my też kiedyś mieliśmy pomysł że może x lander ale wygrał inny ze względu na niewysokie siedzisko - a to był nasz drugi wózek i nastawialiśmy się żeby był jak największy - jaknajdłużej posłużył

Do góry