reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
kropecka dobre heee
gosiek ciesze sie ze ie jestem siama
gosiek ciesze sie ze ie jestem siama
kasiak-l
MAJOWA MAMA 2006
U nas ogromne postępy :-) :
1. Przede wszystkim Julka siada na nocnik co wcześniej kosztowało mnie sporo nerwów wymyślania zabaw i czasami indiański taniec w wykonaniu tatusia
2. teraz Julka woła najczęściej boli buch i sama przynosi nocnik lub na niego pokazuje.
3. jak nie woła sadzam ją co 2 godz. i zawsze jest siku
4. a w ogóle to większość "czarnej roboty" wykonuje teściowa jak jesteśmy w pracy i wielkie pokłony dla niej
1. Przede wszystkim Julka siada na nocnik co wcześniej kosztowało mnie sporo nerwów wymyślania zabaw i czasami indiański taniec w wykonaniu tatusia
2. teraz Julka woła najczęściej boli buch i sama przynosi nocnik lub na niego pokazuje.
3. jak nie woła sadzam ją co 2 godz. i zawsze jest siku
4. a w ogóle to większość "czarnej roboty" wykonuje teściowa jak jesteśmy w pracy i wielkie pokłony dla niej
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
U nas kupa jeszcze nigdy nie wylądowała w nocniku :-( Ania robi to w ekspresowym tempie
Jeśli chodzi o siusiu to ostatnio za bardzo nie chce siadać na nocnik, zupełnie nie wiem czemu Jednak czasami woła sisi i sama się wtedy rozbiera i leci do ubikacji. Czasami zrobi a czasami nie...
Jeśli chodzi o siusiu to ostatnio za bardzo nie chce siadać na nocnik, zupełnie nie wiem czemu Jednak czasami woła sisi i sama się wtedy rozbiera i leci do ubikacji. Czasami zrobi a czasami nie...
toola
Fanka BB :)
dzisiaj Krysia pierwszy raz zawolala A-A po czym poszlismy do kibelka i kupka zostala zrobiona z czego wszyscy sie cieszymy, mam nadzieje ze bedzie dalej jej sie chcialo wolac :-)
jak przez tydzien kupa bedzie ladowac w kiblu zacznamy nauke sikania
jak przez tydzien kupa bedzie ladowac w kiblu zacznamy nauke sikania
reklama
Podziel się: