reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nocnikowe sprawy

ale te nasze dzieciaczki zdolne:-Dmoj sebollo jak na razie raz zrobil siku na nocnik hura ale to byl pierwszy i ostatni chyba bo nadal woli na dywan ostatnio kupke walnal na dywanie i jeszcze w nia wdepnal:sorry2:

reklama
Lilka jak wieczorem lata bez pampa to zawsze zrobi siku w jedno miejsce....na łóżku, a potem przylatuje, krzyczy bleee, dostaje ścierę i ma wycierać....

A u nas właśnie po kilku już podejściach do nocnika z mniejszymi lub większymi sukcesami i chwilowej awersji do nocniczka od wczoraj robi siku do nocnika, raz sam siada i mówi siku a raz robi po moim słownym przypomnieniu. Oczywiście spryciula mała nauczył się od razu prosić w zamian o włączenie bajki (Tomek i Przyjaciele - hit)

No to ja się mam czym chwalic:tak:Madzia od dwóch dni chodzi bez pieluszki i sama woła i robi siuku:-D Dumna jestem niesłychanie:laugh2: Mam tylko dwa minusy: za nic w świecie nie chce założyc pieluchy:no: nawet na noc, no a drugi to taki że w dużym pokoju naśrodku stoi nocnik:baffled: No ale przeżyjemy byle do przodu:tak:

Gratki dla Madzieńki.
Lolo jak na razie lata bez piluchy, nosi nocnik, woła jak go nosi , sisis siada na niego, wpycha zabawki a sika...gdzie popadnie:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
sikoreczko świetna nowina. u nas też nocnik stoi na środku ale niech tam....tak jak napisałaś byle do przodu. jeszcze raz wielkie gratulasy

Do góry