reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
U nas nocnikowe porażki jedna za drugą. Oliwka ma chyba jakiś wstręt do nocnika, zwłaszcza bez pampersa, bo w pampku to jeszcze usiądzie, ale bez pampka nie ma takiej opcji
Kupiliśmy jej taki wypasiony sprzęt NOCNIK NAKŁADKA TRENINGOWA SCHODKI KIDS KIT 3w1 (411928809) - Aukcje internetowe Allegro
i chyba trzeba będzie z nocnika zrobić nakładkę na kibelek ze stopniem może będzie wolała siedzieć na kibelku ??
Kupiliśmy jej taki wypasiony sprzęt NOCNIK NAKŁADKA TRENINGOWA SCHODKI KIDS KIT 3w1 (411928809) - Aukcje internetowe Allegro
i chyba trzeba będzie z nocnika zrobić nakładkę na kibelek ze stopniem może będzie wolała siedzieć na kibelku ??
K
kerry1
Gość
A u nas właśnie po kilku już podejściach do nocnika z mniejszymi lub większymi sukcesami i chwilowej awersji do nocniczka od wczoraj robi siku do nocnika, raz sam siada i mówi siku a raz robi po moim słownym przypomnieniu. Oczywiście spryciula mała nauczył się od razu prosić w zamian o włączenie bajki (Tomek i Przyjaciele - hit)
sikoreczka79
Fanka BB :)
No to ja się mam czym chwalicMadzia od dwóch dni chodzi bez pieluszki i sama woła i robi siuku Dumna jestem niesłychanie Mam tylko dwa minusy: za nic w świecie nie chce założyc pieluchy nawet na noc, no a drugi to taki że w dużym pokoju naśrodku stoi nocnik No ale przeżyjemy byle do przodu
K
kerry1
Gość
Och jak ja ci zazdoszczę sikoreczko!! Dziewczynki to jednak zdolniachy!
reklama
Podziel się: