reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nocnikowe sprawy

Moje dziecię w kwestii nocnikowej to się złośliwe zrobiło:dry: Lata w majteczkach dłuższy już czas i wołam ją na siusiu, no to ona w nogi i drze że nie chce. Odwracam się a ona staje w rozkroku i dalej na podłogę leje i cała zadowolona mi mówi że sisi:baffled: I to mi już kilka razy tak zrobiła:eek:

reklama
No tak....Wesoło masz z Madzią...Moje dziecię chetnie soedzi na nocniku, nawet z goła pupa ale nic do niego nie robi.A jeszcze chetnirj wsadza do niego zabawki...

a czy wicie że ja ani razu jeszcze nie posadziłam Lilki na nocnik????po prostu nie mam na to czasu!!!wychodzę w pośpiechu, często wstaję specjalnie 15 min. wcześniej żeby poprzytulać się z Lilą na łóżku, potem wracam to jest już 19 to Lila idzie do kąpieli i spać. naprawde mam potwornego doła że tak wyszło!!!ale mi nie wyszło...

Gratulacje dla wszystkich sikajacych gdzie popadnie:-D przepraszam ale poplakalam sie ze smiechu fajne historie

Marta nawet nie chce usiacs z golym tylkiem na nocnik zastanawiam sie nad tym ze moze jakby sama wybrala w sklepie byloby lepiej:sorry2:

A mój Kuba w tym Dubaju non stop latał na golasa. Sikał tam, gdzie akurat stał i cieszył się. Raz się zlulał stojąc na barowym stołku w plażowym barze i pijąc sok. Powiedział beee i przelazł na krzesło obok. Ech...

aniu bedzie dobrze :tak:moj sebol tez jeszcze nie siedzial na nocniku a ja jestem z nim w domu i z moich obserwacji wynika ze w tym wzgledzie jest jeszcze malo kumaty moze latem:sorry2:
a z kuby niezly model:-D

No bo bleee, co będzie Kuba w siuśkach stał:-D:-D:-D
A my jutro idziemy nakładke zakupić bo jak Małemu zdejme pieluche, albo pytam gdzie sie siusiu robi to mnie prowadzi do łazienki i każe na ubikacje sadzać:sorry2::sorry2::sorry2:Nic nie zrobiła le przyjdzie na to czas:tak::tak:

Na razie nie zamierzam go uczyć, co prawda wie, gdzie sie robi, co się robi i, ze trzeba zdjąć pampersa, trzeba usiąść i nawet udaje, że kupę robi (stęka eeeeee), ale w praktyce nic z tego nie wychodzi wiec zaczekam tak do sierpnia i ponowię próbę!

reklama
Ja poczekam z nocnikowaniem do przeprowadzki, wezmę trochę urlopu i mam nadzieję, że sie uda :tak:
Wasze bąble są nieziemskie z pomysłami nocnikowymi :-D

Do góry