reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nocnikowe sprawy

No ja sobie ostatnio zapolowałam. Madzia zrobiła ślicznie kupkę na nocnik, ja cała szczęśliwa brawo jej zrobiłam, pochwaliłam i poszłam wypróżnic nocnik. Przychodzi za mną mała i mówi "Kupa, tam!" Ja patrzę a drugą kupkę Madzia zrobiłą na dywan:dry:
madzia jest nieziemska ale sie usmialam:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
dzisiaj Sara zrobiła siku na panele- latała z goła pupa latała i przychodzi do mnie i mówi- "no no no"- po czym połozyła sie w te siki nim zdazyłam sprzatnąc:baffled:

he, he...widzę że coraz więcej super opowieści...zbliża się lato więc zapewne kazda z nas będzie miala co do opowiedzenia...
mnie Lila ostatnio zdziwila tym, jak szykowalam się rano do pracy a Lilia plątala się koło mnie, nagle weszła do łazienki, podniosła klapę od kibla i zaczęla ściągać spodnie. może i chciala coś tam zrobić ale że ja nie miałam czasu, podciągnęlam jej galoty i heja na stację:crazy::no:.

Moje kochanie po domu biega bez pieluchy.Dziś posadziłam go na WC.Posiedział, próbował włozyć do środka ręke, po czym po 3 min nasiusiał na podłoge:sorry2:

maly gigant:-D

moj sebollo ostatnio zwial mi jak mu zmienialam pieluche i elegancko nasiorkal mi na podloge w kuchni:rofl2:musze mu kupic nocnik ale nie wiem czy bedzie z niego korzystal:sorry2:

wczoraj na placu zabaw podsluchalam rozmowe dwoch matek jedna uczyla juz swoja 16mc corke robienia na nocnik i mala latala bez pampka:confused:i nasikala sobie w majtki:sorry2:

no to zaczną nam się sprzątania posikanej podłogi (i nie tylko) :-p;-), ajjjjj nie chcę wspominać ile sie namęczyłam z Wikusiem. Nawet po 5 razy go przebierałam na dzień i prałam majtochy :baffled:, a teraz się na nowo zacznie.

Wczoraj wieczorem Ola biegała bez pampka i trochę popuściła na podłogę chwaląc sie mi że zrobiła "si si", złapałam nocnik, usiadła i stękając, jakby robiła kupkę :-D, jeszcze trochę zrobiłą do nocnika. Tylko za chiny nie chciała dać mi wylać tych siuśków, musiał się w nie wpatrywać :sorry2: i zachwycać, a ja pilnowałam żeby palców tam nie pchała, a jaka była obrażona że jej po chwili zabrałam i wylałam :rofl2:

Ojjj.... będzie sie działo mamuśki tego lata :-)

gratulacje dla dzielnej oli:tak:jasne ze musiala podziwiac swoje dzielo w koncu to pierwszy raz:blink::-D

oj zgadzam sie bedzie sie dzialo oby nasze podlogi i pralki to wytrzymaly:-D

Super Ola !

My meldujemy że zakupiliśmy nocnik. Pierwsze posiedzenie odbyte--> Kubie sie bardzo podoba jak się na nim jeździ ;-) Teraz trzeba jakoś mu wytłumaczyć na co to ;-)

reklama
Do góry