reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nocnikowe sprawy

Muszę troszkę się pochwalić :-) wczoraj Ola pierwszy raz sama zrobiła siku do nocniczka, jestem taka z niej dumna. Pewnie troche przypadkowe, ale zawsze coś :laugh2:.
Akurat jej zdjęłam pampka i chciałam żeby tochę powietrzyła pupcię zanim jej założę suchego. Międzyczasie dorwała nocnik i przeniosła go sobie do pokoju, siadała i wstawała, aż w pewnej chwili słyszymy melodyjkę, byłam w szoku :szok:, zrobiła siku. Oczywiście nie obeszło się bez pochwał i oklasków. Kolejna próba trochę jej nie wyszła, bo na podłogę poszło :baffled:

reklama
No, ale Dorotko, pierwsze koty za płoty :tak:. My kilka razy próbowaliśmy, ale Oliwka uważa siadanie na nocnik za świetną zabawę, a niekoniecznie jako sposób na sikanie ;-). Poza tym jak można siedzieć na nocniku skoro można latać nago po całym mieszkaniu i śmiać się do rozpuku :laugh2::sorry2:

No, ale Dorotko, pierwsze koty za płoty :tak:. My kilka razy próbowaliśmy, ale Oliwka uważa siadanie na nocnik za świetną zabawę, a niekoniecznie jako sposób na sikanie ;-). Poza tym jak można siedzieć na nocniku skoro można latać nago po całym mieszkaniu i śmiać się do rozpuku :laugh2::sorry2:
Jakbym o Lolu czytała:rofl2::rofl2:
GRATKI DLA OLI:-D

Gratki dla Oli :rofl2::rofl2::rofl2:!!!
Martyna patrzy na nocnik jak na jakieś narzędzie tortur. Narazie stori na szafce w łazience, ale znowu trzeba by dziecko z widokiem oswoić ;-).

Dorota to swietna nowina.....pierwszy raz jest najtrudniejszy a potem to jakos pójdzie...
ja na razie czekam aż przyjdzie wiosna ale mój tata powiedziala że za m-ąc Lila bedzie do nocnika robila siku....on się tego podejmuje pewnie dlatego że dobrze pampka nie umie załozyć....buahahahahaa

Gratulasy dla Oleńki :tak::-) a juz myślałam że to tylko moja Zuzia ma zadatki na ekshibicjonistjkę:-Dlatanie na golasa po domu jest ostatnio najlepszą zabawą:tak:

:-D:-Da my dziś mamy za soba pierwszą kupę w nocniku:-D:-D strasznie sie cieszyłam że sie udało, zobaczyłam że kuca i zaczyna czerwienieć, to ja szybko po nocnik pampka rozbroiłam i posadziłam posiedziałam przy niej a ta cisła, za chwile wstała a w środku była kupka:-D:-D:-D oby to nie był pierwszy i ostatni raz:tak:

reklama
Bara super:-D:-D:-DNam się nie udało nacisnął do pamka w trakcie robierania ale na chwilke go posdziłam tłumacząć,że tus ier obi kupke.
Noale jak ostatnio na Misiu mu tłumaczyłam,że chce siku i na nocnik sadzałam to Madrala miśka z nocnika zrzucił, mnie za ręke i do ubikacji zaprowadził i w sedesik walił.No bo mama idzie siusiu tam a Miśka na dziwnym czys sadza:rofl2:

Do góry