reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nocnikowe sprawy

Muszę troszkę się pochwalić :-) wczoraj Ola pierwszy raz sama zrobiła siku do nocniczka, jestem taka z niej dumna. Pewnie troche przypadkowe, ale zawsze coś :laugh2:.
Akurat jej zdjęłam pampka i chciałam żeby tochę powietrzyła pupcię zanim jej założę suchego. Międzyczasie dorwała nocnik i przeniosła go sobie do pokoju, siadała i wstawała, aż w pewnej chwili słyszymy melodyjkę, byłam w szoku :szok:, zrobiła siku. Oczywiście nie obeszło się bez pochwał i oklasków. Kolejna próba trochę jej nie wyszła, bo na podłogę poszło :baffled:

reklama
No, ale Dorotko, pierwsze koty za płoty :tak:. My kilka razy próbowaliśmy, ale Oliwka uważa siadanie na nocnik za świetną zabawę, a niekoniecznie jako sposób na sikanie ;-). Poza tym jak można siedzieć na nocniku skoro można latać nago po całym mieszkaniu i śmiać się do rozpuku :laugh2::sorry2:

No, ale Dorotko, pierwsze koty za płoty :tak:. My kilka razy próbowaliśmy, ale Oliwka uważa siadanie na nocnik za świetną zabawę, a niekoniecznie jako sposób na sikanie ;-). Poza tym jak można siedzieć na nocniku skoro można latać nago po całym mieszkaniu i śmiać się do rozpuku :laugh2::sorry2:
Jakbym o Lolu czytała:rofl2::rofl2:
GRATKI DLA OLI:-D

Gratki dla Oli :rofl2::rofl2::rofl2:!!!
Martyna patrzy na nocnik jak na jakieś narzędzie tortur. Narazie stori na szafce w łazience, ale znowu trzeba by dziecko z widokiem oswoić ;-).

Dorota to swietna nowina.....pierwszy raz jest najtrudniejszy a potem to jakos pójdzie...
ja na razie czekam aż przyjdzie wiosna ale mój tata powiedziala że za m-ąc Lila bedzie do nocnika robila siku....on się tego podejmuje pewnie dlatego że dobrze pampka nie umie załozyć....buahahahahaa

Gratulasy dla Oleńki :tak::-) a juz myślałam że to tylko moja Zuzia ma zadatki na ekshibicjonistjkę:-Dlatanie na golasa po domu jest ostatnio najlepszą zabawą:tak:

:-D:-Da my dziś mamy za soba pierwszą kupę w nocniku:-D:-D strasznie sie cieszyłam że sie udało, zobaczyłam że kuca i zaczyna czerwienieć, to ja szybko po nocnik pampka rozbroiłam i posadziłam posiedziałam przy niej a ta cisła, za chwile wstała a w środku była kupka:-D:-D:-D oby to nie był pierwszy i ostatni raz:tak:

reklama
Bara super:-D:-D:-DNam się nie udało nacisnął do pamka w trakcie robierania ale na chwilke go posdziłam tłumacząć,że tus ier obi kupke.
Noale jak ostatnio na Misiu mu tłumaczyłam,że chce siku i na nocnik sadzałam to Madrala miśka z nocnika zrzucił, mnie za ręke i do ubikacji zaprowadził i w sedesik walił.No bo mama idzie siusiu tam a Miśka na dziwnym czys sadza:rofl2:

Do góry