reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
anawawka ty chyba kiedys pisałaś, ze masz jakąs kksiążkę o treningu czystości? a nie ma w niej nic o tym co zrobić jak się dziecko boi robic kupe lub siku?

dziewczyny ratujcie poszukuję nocnika z duuuuuuzym "otworem" bo nam wszystko bokiem leci, a mamy taki nocnik:
9256biggest1282047338.gif

Doradźcie mi coś, może macie jakieś inne większe otwory :))))

No etna to chyba sa najwieksze.........tak jak pisze Dziunka :D
Marcelowi czasami tez przodem leci fontanna jak sie rozwali jak król. Zawsze mu powtarzam zeby schował siusiaka. I wtedy rozkracza sie jak kobita do porodu i go wciska w nocnik albo podciąga sie do góry coby wyżej usiąść i wtedy nie ma problema :))

ejjj mialyscie mnie pocieszyc a nie dobijac :(((((((((((((

muszla u nas też jest hihihihihi z nakladka, ale pawel woli nocnik, a ten już za mały

Kikolek - ogólnie to lipa, bo przytacza kobitka opowieść o chłopaku , który miał właśnie kłopoty z kupą, najpierw kazała urozmaicić dietę , czyli więcej owocków , picia ( jak dla nas niestety utopia ) i dopiero wtedy próbować oduczać pieluchy, kiedy dziecku łatwo idzie...

reklama
nam jak już idzie to idzie gładko, 1 stek i po sprawie, wtedy idzie całkowicie luźna ale gówniarz 4-5 dni dupke zaciska i za nic steknąc nie chce. Wyczytałam, ze jest to zaparcie nawykowe, na skutek stresu. i żadna dieta tu nie pomoże neistety. Wydaje mi się, ze dlatego nie chce też zrobic siku, bo sie boi, że przy okazji kupa pójdzie

Do góry