reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

A u nas malutki sukcesik, Hanka ma nowy nocnik 3 razy już obsikany, naklejki z lidla spełniły swoje zadanie, za nie Hanka jest gotowa siadać co 3 min, i lać..:-D Gośka ma też zestaw, więc jutro chyba jeszcze im i Gośkę się dołączy w majtach.;-)

reklama
o a cóż to za magiczne naklejki co dzialaja takie cuda?

no i powiedzcie mi jak to zrobic by michaś sie wysikał bez pieluchy? strasnzie dobry jest w tym trzymaniu siuśków, ja bym tyle nie wytrzymała

anawawka biedna Hania

pathanka u nas tez nienajlepiej i tez sie zastanawiam czy nie odczekac, moze dla Niego za wczesnie. Kurde nie wiem czy mam sie juz martwic?? On siada na nocnik, ale wstaje po chwili, staje i sika na podloge :( tlumacze, tlumacze ale chyba nie dociera :( ale to co nie powinien zrozumiec to zawsze zrozumie:/
najgorsze jest to, ze jak chodzi w mokrych majteczkach to mu to nie przeszkadza:szok:
dzisiaj rano Go troche przetrzymalam (oczywiscie nie za dlugo) i mowie, ze teraz ma mokre majteczki i jak nie bedzie dalej siusial na nocniczek to bedzie chodzil w mokrych a On powiedzial tak :) no super :/ i poszedl sie bawic wiec sie zlitowalam i przebralam, ach...:(

Polaa no u nas tak samo mokre majteczki to żaden problem. Najgorsze jest to, że Jasiek całymi dniami na dworze jest i mam wrażenie, że nie ma czasu myśleć o sikaniu na nocnik, on nie ma czasu się najeść bo biegam za nim z talerzem po dworze. Też nie popadam w histerię, bo może to nie ten moment, ale skoro rozumie wszystko co do niego mówie to dlaczego nie to...?? U nas nocnik to wróg przez ostatnie dni jak próbuje go posadzić to pręzy się strasznie. Ale jak jest ciepło to wsadzam w gatki i niech chociaż mu sie pupa wietrzy, w koncu załapie.

anawawka biedna Hania

pathanka u nas tez nienajlepiej i tez sie zastanawiam czy nie odczekac, moze dla Niego za wczesnie. Kurde nie wiem czy mam sie juz martwic?? On siada na nocnik, ale wstaje po chwili, staje i sika na podloge :( tlumacze, tlumacze ale chyba nie dociera :( ale to co nie powinien zrozumiec to zawsze zrozumie:/
najgorsze jest to, ze jak chodzi w mokrych majteczkach to mu to nie przeszkadza:szok:
dzisiaj rano Go troche przetrzymalam (oczywiscie nie za dlugo) i mowie, ze teraz ma mokre majteczki i jak nie bedzie dalej siusial na nocnieczek to bedzie chodzil w mokrych a On powiedzial tak :) no super :/ i poszedl sie bawic wiec sie zlitowalam i przebralam, ach...:(

.
Pola,u nas to samo,siada I zaraz wstaje,a mokre majtki wcale jej nie przeszkadzaja.ogolnie

kiepsko.

Kikolek - były takie do naklejania na ścianę, 3D, ze zwierzakami, a moje to maniaczki naklejkowe i może jakoś to pójdzie,

pathanka moj nie prezy sie na widok nocnika, wrecz siada chetnie na niego tylko na chwileczke, nie chce do niego sikac:no: siada gora na minutke i wstaje :( dzisiaj 3 pary majteczek zasikane:/ no ale co zrobic,
nie przejmuje sie bo mojej kolezanki corka teraz zaczela korzystac z nocniczka a 2 lata skonczyla w marcu:tak: tez sie martwila, prosila, zeby sikala na nocnik a Ona nie, az ktoregos dnia sama zalapala, dwa dni i dziecko sika non stopd do nocniczka:tak:

a jesli chodzi o naklejki to podzialaly tez u Krystianka anadri:tak: za kazde siku dostawal nakleje, ktora sobie przyklejal na sciane w lazience i ladnie mu to szlo:-)
moze sprobuje tez z tymi naklejkami:-D
ja dzisiaj to nawet powiedzialam Kubie, ze dam sie mu napic Coli jak sie wysika:zawstydzona/y: nie podzialalo:-(

Ostatnia edycja:
ANAWAWKA sa różne rozmiary nocników. Najlepiej jedźcie do sklepu i poprzymierzajcie Hankę. Ja mam 3, jeden po-Julkowy foczkę i ta foczka jest za mała na Asię, więc na Hankę bylaby w sam raz. Foczek dawno nie widziałam, ale mam misia i też nie jest największy, największe to te zzwykłe NOCNIK KACZKA :: Sklep dla Ciebie Mamo- Bajka i taki mam u teściowej

Ostatnia edycja:
OOOO my tez mamy taki rozmiar nocnika :D z tym ze taki wzór i kolor :D Prima Baby - Wszystko dla Twojego dziecka niop i dla Marcela jest dobry ale fakt ze jak był mniejszy bo nocnik kupiony pod koniec tamtego lata to jeden półdupek mu wpadał i musiał sie rączką podtrzymywać niom a teraz git :D A ja nawet nie wiedzialam ze sa rozne rozmiary :D

No anawawka jaki tron ehehehhe i chyba dość wąski z tą klapą ehehehe podłokietniki hmmmm luxus i wypas :D:D nie dziwie sie ze jej podpasowało. Mój by chyba na podłoge sikał bo by sie nie zmieścił z lulokiem :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry