reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

polaa no wąłsne wolę poczekać żeby jakiejs nerwicy pęcherza się nie nabawił. wystarczy, ze z ta kupą ma lęki. Będę mu codziennie po troszkę majteczki zakładała ale jak zawołao pieluchę to założę, a moze w końcu sie skusi na nocnik

reklama
kurcze staram sie jak moge ale niemam tutaj polskiej klawiatury wszystko musze tłumaczyc mam nadzieje ze da sie to czytac

Kilolek - bedzie dobrze!! Widać przez tą kupe ma awersje do tego wszystkiego i sie biedak spina. Nauczy sie.......jedno szybciej inni póżniej ale sie odpielu****e :))

U nas dziewczymy taka parna noc ze za przeproszeniem zdechnąć mozna było. Marcel wypił kubek wody - jak nigdy i co???????? Pampers prawie suchy a rano wielkie sikanie!!!!! Młody pamięta co i jak i nic nie musiałam mu przypominac :)

Dziewczyny Marcel przyleciał woła kupa! Usiadł i zrobił swoje pierwsze wielkie kupsko bez żadnego spięcia, stresu czy innego zachowania!!! Nawet nie wiecie w jakim jestem szoku a jaka szczesliwa i dumna :D. Marcel robi na nocnik!!!!!!!

Gratulacje!

U nas była rano piękna kupa do nocnika, potem dziecko biegało w majtkach i zachciało siusiu. Posadziłam, nic nie zrobiła, wstała, usiadła na kanapę i .................. się zsikała:wściekła/y: po czym od razu poleciała na nocnik i nie wiem po co;-) czyli wie gdzie i jak tylko chyba nie potrafi powstrzymac...

Mama BRawo!!!!!!!!!!!!!! ale musisz być dumna i sie cieszyć.
Igiemu minie katar znowu zaczniemy przygody z nocniiem

przygotowac musze wiadro,szmaty,płyn łomatko i cierpliwooooosci kupeeeeeeeeeeeeee:-D

Cleo no to powodzenia!
Mama jeszcze raz brawo! Marcel nieźle daje radę :)
Dziunka hahahha :) no ale brawo za kupkę!

Miśka ze spaceru z suchymi majteczkami, ale i w domu potem nie chciała siusiu. No ale to było nasze drugie (i drugie udane) wyjście bez pieluchy. Pierwsze jakiś czas z konieczności, bo nam pieluszki nie wyschły a koniecznie trzeba było wyjść.

U nas moge powiedzieć że dzień bez wpadek. Teraz juz jak był w pajacyku zachciało mu sie kupe wiec zanim go rozebrałam to bobeczka popuścił ale ogólnie dzielnie trzymał i czekał. Reszta wylądowała pięknie w nocniku a do tego dwa sikania jeszcze :)
Aha a po prawie 4 godz. drzemce tetrówka suchuteńka

Ostatnia edycja:
reklama
Marcel niedawno wstał ;/ kurde nie wiem co on taki sie zrobił. Zawsze spał jak kamien ale mniejsza o to bo miałam pisac ze zdjełam mu pajacyka i kazałam zrobic siusiu dwa razy i dwie kupy :D [w koncu kapuśniak jadł haha]. Pięknie zrobił a pampek jest suchy :)

Ostatnia edycja:
Do góry