reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

Kikolek - załatwia się w pieluchę, przy wymianie jest ryk, że nie chce zmiany i rozmowy nasze się toczą..... może zbyt zawile napisałam ;-) wcześniej albo znów mi wyszedł skrót myślowy...

reklama
Kurczę moze i ja sprobuję, mam dwa nocniki kupione dawnoo temu, Oli w pokoiku na nie siada i mowi si si, ale pewnie nie za bardzo wie co to śi, śi, bo przecież ciepły piekarnik też jest śi ;p

I się doczekałam :) Antek o poranku w pewnym momencie mówi mama sisisi i idzie do łazienki , ja za nim , sadzam go na nakładke . Syn robi się purpurowy i idzie.... ŚLICZNA , DUŻA KUPA :) zaraz potem siku :) super!!!! zobaczymy co bedzie dalej :)

I się doczekałam :) Antek o poranku w pewnym momencie mówi mama sisisi i idzie do łazienki , ja za nim , sadzam go na nakładke . Syn robi się purpurowy i idzie.... ŚLICZNA , DUŻA KUPA :) zaraz potem siku :) super!!!! zobaczymy co bedzie dalej :)

Super!:-)

Asia rano też na nocnik pokazała, ale kupy to nie, nie było, tylko siusiu;-)

Dziewczynki bardzo dziękuję za miłe słowa :) nie mam doświadczenia w wysadzaniu , ale wydaje mi sie , ze ten nasz dzisiejszy wyczyn to dobry omen na dalsza droge . tak łatwo nie bedzie :)

reklama
Do góry