reklama
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Żywa kup nowy nocnik w zupełnie innym kolorze i w miarę innym kształcie, absolutnie nie może go wziąć do zabawy (nic do niego wrzucać, nosić go, ani używać jako kapelusza ;-)) i zamykaj się razem z nią w łazience i sama siadaj na kibelek może ją tym zachęcisz?
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Gracjanek tez czesto chodzil z nami do łazienki, ale jakos mu to edukacyjnie nie pomagało, narazie poki co załatwias ie do nocnika przed kazda kapielą i to juz nazywam postepem! Narazie bule kase na pieluchy , mam nadzieje, ze juz niebawem moj synek odnajdzie radosc w chodzeniu bez pieluchy i zalatwianiu sie "normalnie".
Elżbietka
mother of two sons&angel
musze się pochwalić - Fil jak chce siku to mówi "sii" i pędzi po nocnik. jak chce kupe to stęknie i też mówi "sii" i przynosi nocnik. z sikaniem juz dawno tak było, z kupą od kilku dni.
w pampka też lejnie, ale generalnei 1 pampers wystarcza nam na cały dzień. wieczorami lata w slipach - ostatnio zlał sie na wersalke - chwilę wcześniej sikał do nocniak i później mówi znowu "sii", ja mu nie uwierzyłam......
w pampka też lejnie, ale generalnei 1 pampers wystarcza nam na cały dzień. wieczorami lata w slipach - ostatnio zlał sie na wersalke - chwilę wcześniej sikał do nocniak i później mówi znowu "sii", ja mu nie uwierzyłam......
Ostatnia edycja:
Coyote
A trzeba było uwierzyc, dziecko nie kłamało :-)wieczorami lata w slipach - ostatnio zlał sie na wersalke - chwilę wcześniej sikał do nocniak i później mówi znowu "sii", ja mu nie uworzyłam......
reklama
Coyote
ja juz jestem całkowicie zrezygnowana co do nauki nocnikowania, teraz to juz nawet na nakladke na toalete nie chce usiasc, co kiedys sprawialo mu frajde :-(
Podziel się: