reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nocnikowanie

He rozebrac to On sie potrafi, ale wlasnie chce zeby wiedzial, ze jak musi siku to ma sciagac. :dry:
No coz musze pomyslec jak sie za to wziasc.
Aaaa i wczoraj nawet kupke sam na nocniczek zrobil. :tak:

Tak wiec mam cicha nadzieje, ze na 2 latka bedziemy juz calkiem bez pampersa. :tak:

reklama
Martucha, no tak wlasciwie to z dnia na dzien.
Fakt, ze wczesniej zdarzalo mi sie puszczac Go z golym tylkiem po domu, ale przewaznie po pierwszym siknieciu byle gdzie, ubieralam mu pieluche, bo mam wykladzine i balam sie, ze potem sie nie pozbede smrodu siuskow a niej. :no:
Tego wczesniejszego latania na golasa, to moze w sumie bylo z 10 dni i to w bardzo dlugim okresie czasu, bo od wakacji do teraz jakos jak napisalam, ze natrzaskal kupe w gacie. :sorry2:

Lorien no oby. :-D

reklama
Do góry