reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nocnikowanie

reklama
Emi robi niesamowite postępy :tak::-D

Ja dziś trzy razy przebierał Witka :crazy: Ledwo go ubrałam to zaraz znów był cały mokry :crazy::wściekła/y: Nawet sobie w kapcie nalał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ani razu nawet nie pisnął, że chce siiii :szok::crazy: A obiecał, że będzie wołał :baffled::dry:
Dziś chyba kiepski dzień na latanie bez pampka :dry:

A ja sie wreszcie moge pochwalic. Robert od wczoraj lata bez pampersa, ale z gola pupa i sam siada na nocnik kiedy chce siku. Wola jak juz zrobi. Od wczoraj zero sikania po katach. Obym nie przechwalila :sorry2:

Tak sobie mysle, ze dam mu tak ze 3, 4 dni i zaczniemy cwiczyc sciaganie majteczek, zeby umial sobie sam dac rade jak bedzie chcial siku, a narazie niech polata jeszcze z gola pupcia. :tak:

Aaa no i oczywiscie gratki dla Emilci. Ja narazie odpuszcze sobie wychodzenie bez pampka na dwor, bo u nas troche za zimno jest, zeby potem z mokra pupa szedl do domu. :baffled:

reklama
Dlatego Aph nie szłam nigdzie daleko od domku, góra 300m.
Gratulacje postępów u Roberta. Ściąganie na pewno szybko opanuje, Emilka robi to w sekundę, nawet sama pampka ściąga :tak:

Do góry