reklama
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
... ale jakos siusiak mu się wywinął i wielkei siku wsiąłą w mój dywan
U Nas też tak często bywa , ale my korzystamy z nocnika tylko w łazience więc pół biedy .
Fil też juz coraz częsciej woła siku, gorzej z kupą, bo powie jak juz jest w gaciach
dziś jak wstał posadziłam go na nocnik - w swojej sypialni - zrobił wielkie siku, ale jakos siusiak mu się wywinął i wielkei siku wsiąłą w mój dywan
Skąd ja to znam
Emi robi niesamowite postępy
Ja dziś trzy razy przebierał Witka Ledwo go ubrałam to zaraz znów był cały mokry Nawet sobie w kapcie nalał Ani razu nawet nie pisnął, że chce siiii A obiecał, że będzie wołał
Dziś chyba kiepski dzień na latanie bez pampka
Ja dziś trzy razy przebierał Witka Ledwo go ubrałam to zaraz znów był cały mokry Nawet sobie w kapcie nalał Ani razu nawet nie pisnął, że chce siiii A obiecał, że będzie wołał
Dziś chyba kiepski dzień na latanie bez pampka
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
A ja sie wreszcie moge pochwalic. Robert od wczoraj lata bez pampersa, ale z gola pupa i sam siada na nocnik kiedy chce siku. Wola jak juz zrobi. Od wczoraj zero sikania po katach. Obym nie przechwalila
Tak sobie mysle, ze dam mu tak ze 3, 4 dni i zaczniemy cwiczyc sciaganie majteczek, zeby umial sobie sam dac rade jak bedzie chcial siku, a narazie niech polata jeszcze z gola pupcia.
Tak sobie mysle, ze dam mu tak ze 3, 4 dni i zaczniemy cwiczyc sciaganie majteczek, zeby umial sobie sam dac rade jak bedzie chcial siku, a narazie niech polata jeszcze z gola pupcia.
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Aaa no i oczywiscie gratki dla Emilci. Ja narazie odpuszcze sobie wychodzenie bez pampka na dwor, bo u nas troche za zimno jest, zeby potem z mokra pupa szedl do domu.
reklama
Podziel się: