K
konto usuniete
Gość
gratki dla Laurki - mała spryciula
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja chyba przestanę wchodzić na ten wątek, tylko się gorzej załamuję jak czytam jakie Wasze dzieciaki robią postępy. Bardzo Wam gratuluję, ale martwię się, że my cofnęliśmy się do punktu wyjścia. Fifi nawet nie chce siadać na nocnik......:--------------(
Monia ja Julcie puszczalam w majteczkach i rajstopkach nocnik zawsze stał w zasięgu oka Julki, i co chwilke az do znudzenia powtarzałam jej że niema pieluszki,siusiu robi sie do nocniczka i czy chce siusiu pomogło od ok 1 miesiaca nieuzywam pieluszek w dzien:-) czasem cos tam sie przytrafi ale bardzo zadko nawet kupson jest robiony na nocniczek i czasem nawet drzemka bez pieluszki i w łóżeczku sucho
Monia u nas zakladanie tetry sie nie sprawdzilo. Lepiej same majty, bo sobie sam potrafi sciagnac i siada na nocnik.
Nie robi jeszcze do nocnika, ale jak Go puszcze w majtasach, to co chwilke siada i pare razy zrobil co mial do nocnika, a jak mial tetre to robil w nia. Nie ma znaczenia czy ma tetre czy pampersa, jak zrobi to wola i leci po czysta pieluche.
Ciekawe kiedy zawola zanim zrobi.