reklama
F
fogia
Gość
jestem zdecydowanie za :-):-):-):-):-):-)fogia to może utworzymy grupę wsparcia dla mam, któych dzieci nocnikom mówią głośne zdecydowane nie?
Ja zaczynam porządny trening nocnikowy w sobotę
w końcu mam wolne.:-)
Witek biegał dziś ponad dwie godziny w majtkach i spodniach. Nie zrobił siusiu parę razy wolal, ale był to fałszywy alarm ;-) Jutro ciąg dalszy
Pytałam się go co jakiś czas czy chce siusiu a on na to NIE. Jak się go pytałam jak będzie wołał, że chce siusiu to on SIIII
Pytałam się go co jakiś czas czy chce siusiu a on na to NIE. Jak się go pytałam jak będzie wołał, że chce siusiu to on SIIII
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Super, zawsze to jakis krok to przodu.
K
kasiulka0901
Gość
wczoraj puściłam małego bez majtek i na nasze nieszczęscie miał rewolucje jelitową
Przybiegł do mnie i chciał mi coś pokazać, rączką całą w kupie
na wczoraj dałam sobie spokój
Przybiegł do mnie i chciał mi coś pokazać, rączką całą w kupie
na wczoraj dałam sobie spokój
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
u nas nadal nocnik jest wrogiem numer jeden, ale pupcia troche urosła wiec w weekend zaczynamy nauke na nakladce na sedes, moze to mu sie bardziej spodoba i skloni do opuszczenia pieluch
Elżbietka
mother of two sons&angel
to ja sie pochwale ze u nas coraz lepiej. mam nadzieje że nie zaprzepaszcze tego.;
nocnik stoi w wc, Fil już kilka razy poszedł, wziął nocik i niesie do mnie i wrzeszczy siii, jednoczesnie próbujac rozpiąc ze body.
nocnik stoi w wc, Fil już kilka razy poszedł, wziął nocik i niesie do mnie i wrzeszczy siii, jednoczesnie próbujac rozpiąc ze body.
Ostatnia edycja:
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
tylko pozazdrościć!!!
reklama
Podziel się: