reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
A u nas bylo juz (po wakacjach u tesciowej) pokazywanie w trakcie robienia, ale niestety to zaniedbalam i znowu nie pokazuje juz nawet ze robi. Od dzisiaj puszczam ja w samych gatkach i spodenkach po domu, duzo prania ale przynajmniej moze znowu nauczy siepokazywac ze robi bo bedzie czula:/
Gratki dla nocnikujacych. Tak mysle moze rzeczywiscie nakladka na kibelek jest dobrym pomyslem.
Gratki dla nocnikujacych. Tak mysle moze rzeczywiscie nakladka na kibelek jest dobrym pomyslem.
K
konto usuniete
Gość
mi by się nie chciało prać
wolałabym już zakladac same majteczki;-)
daj znac w kazdym razie jak poszlo i czy skutkuje
wolałabym już zakladac same majteczki;-)
daj znac w kazdym razie jak poszlo i czy skutkuje
Monia ja Julcie puszczalam w majteczkach i rajstopkach nocnik zawsze stał w zasięgu oka Julki, i co chwilke az do znudzenia powtarzałam jej że niema pieluszki,siusiu robi sie do nocniczka i czy chce siusiu pomogło od ok 1 miesiaca nieuzywam pieluszek w dzien:-) czasem cos tam sie przytrafi ale bardzo zadko nawet kupson jest robiony na nocniczek i czasem nawet drzemka bez pieluszki i w łóżeczku sucho
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Monia u nas zakladanie tetry sie nie sprawdzilo. Lepiej same majty, bo sobie sam potrafi sciagnac i siada na nocnik.
Nie robi jeszcze do nocnika, ale jak Go puszcze w majtasach, to co chwilke siada i pare razy zrobil co mial do nocnika, a jak mial tetre to robil w nia. Nie ma znaczenia czy ma tetre czy pampersa, jak zrobi to wola i leci po czysta pieluche.
Ciekawe kiedy zawola zanim zrobi.
Nie robi jeszcze do nocnika, ale jak Go puszcze w majtasach, to co chwilke siada i pare razy zrobil co mial do nocnika, a jak mial tetre to robil w nia. Nie ma znaczenia czy ma tetre czy pampersa, jak zrobi to wola i leci po czysta pieluche.
Ciekawe kiedy zawola zanim zrobi.
U nas też ciągle bez większych zmian. Nocnik jest ok, rano obowiązkowo walenie i sikanie w nocnik, ale jak ją puszczam w samych majtasach, to też nie zawsze woła. Zwykle po fakcie, mówi SIKAŁAM
Gdybym była w domu i miała więcej czasu, to pewnie poszłoby szybciej
Gdybym była w domu i miała więcej czasu, to pewnie poszłoby szybciej
K
kasiulka0901
Gość
u nas postępy zerowe:-(
nocnik za zimny dla mojego syna
zaraz ucieka jak tylko usiądzie na sekundkę.
nocnik za zimny dla mojego syna
zaraz ucieka jak tylko usiądzie na sekundkę.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
u nas ani tatra ani same majtki raczej niewilee dają i wcele jej nie przeszkadza to ze mam mokre gacie. Jak sie zleje w portki tak ze az kałauza na podłodze jest to biegnie po papier albo reczniki papierowe i sciera. Jak ja posadze na nocnik to zwykle wysika sie, ale zeby wołac to nie ma mowyJa się zastanawiam, czy zakładać Witkowi pieluchę tetrową jak jest w domu. Może jak poczuje, że rob siusiu i ma przez moment mokro to zacznie wołać Co wy na to?
reklama
ja dumnie melduje ,ze wczoraj zaliczylismy pierwsza kupe na ubikacje-Laura zawolala i sie udalo!!!!!:-)
kupilam jej wkladke i zaczela siadac,wola z tysiac razy dziennie "mama siku szibko!!"i lecimy na ubikacje,z tym ze wysika sie moze 3 razy za dnia a reszta to cyganstwo i pretekst zeby pociagnac papier toaletowy,wrzucic do ubilacji i spuscic wode,z tym ze wzielam sie na sposob i jak sie nie wysika to nie pozwalam dotknac papieru i troche pomaga,juz wola tylko 500razy,ale i tak sie ciesze,ze cos sie ruszylo,za tydzien startujemy w samych majtach w domu i zobaczymy,moze w koncu zacznie wolac tylko wtedy jak rzeczywiscie bedzie chciala
kupilam jej wkladke i zaczela siadac,wola z tysiac razy dziennie "mama siku szibko!!"i lecimy na ubikacje,z tym ze wysika sie moze 3 razy za dnia a reszta to cyganstwo i pretekst zeby pociagnac papier toaletowy,wrzucic do ubilacji i spuscic wode,z tym ze wzielam sie na sposob i jak sie nie wysika to nie pozwalam dotknac papieru i troche pomaga,juz wola tylko 500razy,ale i tak sie ciesze,ze cos sie ruszylo,za tydzien startujemy w samych majtach w domu i zobaczymy,moze w koncu zacznie wolac tylko wtedy jak rzeczywiscie bedzie chciala
Podziel się: