reklama
dobra, ja cię lubię: gratki gratki Lorienka , zuch dziewczynka!!!Monia teżSkakanka mam powody przypuszczać, że chyba mnie nie lubisz
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Monia i Lorien ... brawo, brawo dziewczyny ;-)
Skakanka ... jestem bardzo ciekawa jak ty się teraz wytłumaczysz
Skakanka ... jestem bardzo ciekawa jak ty się teraz wytłumaczysz
K
konto usuniete
Gość
nie kumam o co chodzi
a czemu skakanka nie lubi lorienki??
jak w przedszkolu hehehe
no ja tez gratuluje Moni i Lidce szybkiego korzystania z nocnikaja niby odstawilam pieluchy okolo 2 lat ale kiedys szybciej "tresowano" dzieci bo trzeba bylo prac tetry okupkane a teraz sa pampery
a czemu skakanka nie lubi lorienki??
jak w przedszkolu hehehe
no ja tez gratuluje Moni i Lidce szybkiego korzystania z nocnikaja niby odstawilam pieluchy okolo 2 lat ale kiedys szybciej "tresowano" dzieci bo trzeba bylo prac tetry okupkane a teraz sa pampery
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
a Lorience chyba na tym nie zalezy czy Skakanka ja lubi czy nieAha juz wiem...napisalam tylko gratki Monia a zapomnialam o Loriensory przeoczenie zwyklerowniez gratuluje Lorien;-)
nie musze sie tlumaczycale sie wytlumacze juz kiedys napisalam,ze odbieramy chyba;-)na innych falach,mamy rozne podejscie do roznych spraw;-)no a poza tym nie wszyscy wkolo sie musza lubic nawzajem....i wiem,ze mnie tez nie wszyscy tu lubia;-)Xandii czemu nie lubisz Skakanki;-)
nie musze sie tlumaczycale sie wytlumacze juz kiedys napisalam,ze odbieramy chyba;-)na innych falach,mamy rozne podejscie do roznych spraw;-)no a poza tym nie wszyscy wkolo sie musza lubic nawzajem....i wiem,ze mnie tez nie wszyscy tu lubia;-)Xandii czemu nie lubisz Skakanki;-)
reklama
Podziel się: