reklama
Od 2 lat choruje na niedoczynność tarczycy (Hashimoto)Przyrosty slabe, ale tez samo tsh nic nie mowi. Moze rosnac w wyniku np. stresu przy zachowaniu norm dla wolnych hormonow tarczycy (fT3 i fT4).
Od 2 lat choruje na niedoczynność tarczycy (Hashimoto)
To tym bardziej powinnas badac trojke tarczycowa - TDH, fT3 i fT4. Daje to pelny obraz.
W poniedziałek mam powtórzyć bhcg to zrobię progesteron. Co w przypadku jeżeli faktycznie to nue będzie zdrowa ciąża ? Co dalej będzie?Zrób kolejną betę z progesteronem - by w razie czego wykluczyć cp.
Ogólnie przyrosty nie zwiastują niestety zdrowej ciąży
Albo poronienie samoistne, albo wywołanie poronienia farmakologicznie (zakończone łyżeczkowaniem lub nie).W poniedziałek mam powtórzyć bhcg to zrobię progesteron. Co w przypadku jeżeli faktycznie to nue będzie zdrowa ciąża ? Co dalej będzie?
Jeśli chodzi o cp, to tu nie nam doświadczenia.
Dziś wynik hcg 345 spada. Czyli że nic z tego nie będzie. Jutro mam kontrolę u lekarza ale strasznie się denerwuje co to wszystko znaczy.
Przykro mi, wiem, jak trudna jest strata
reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Zbadsj jeszcze raz za 2 dni. Spadająca beta to poronienie, ALE przy co lub spaść i potem wzrosnąć.Dziś wynik hcg 345 spada. Czyli że nic z tego nie będzie. Jutro mam kontrolę u lekarza ale strasznie się denerwuje co to wszystko znaczy.
Lekarz raczej nic Ci nie powie. Musisz zbić tsh do 1 lub max 2.
I jeśli by to było cp to też nic nie zauważy, bo widać przy becie od 1000.