reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niska beta

Pani doktor też właśnie dała mi skierowanie do szpitala, żeby się zgłosić w przypadku silnych bólów brzucha czy krzyża. Krzyż zaczął boleć jakieś 2 godziny temu, ale na pewno nie tak jak wczoraj, brzuch nie boli wcale. Nawet jeżeli zmierza to w złym kierunku to cieszę się, że po prostu przynajmniej jak na razie nie cierpię tak fizycznie.
(wizyty mam z pakietu PZU więc chyba skierowanie było zbędne, może jedynie do pokazania że takie miałam zalecenia od lekarza, a nie jest to moje widzimisię)
Więc jak na razie czekam cierpliwie do czwartku :( nie dopytalam Pani doktor jedynie czy jeśli do czwartku zaczęłoby się jakieś krwawienie to traktować to jako poronienie i kontrolować. Betę czy spada, czy też jechać na IP :( ?
Przy cp możesz mieć krwawienie, a beta sobie rośnie, także ja bym kontrolowała dalej betę.

reklama
Dziewczyny beta poszła do góry, ogólnie wygląda to tak:
1 beta 67,2
2. 86,5 ( między 1 a 2 było 48h)
3 130 robiona po 12h przerwy na zlecenie mieszkania.
4. Kolejna beta dzisiaj po 24h wynik 283.
Niestety na tym dobre wiadomości się kończą bo progesteron wynosi 12 :( mam dziś takie małe ilości różowego śluzu. Jutro mam lekarza, zobaczymy co powie :(

Dodam tylko, że na razie nie mam żadnych bóli. Zobaczymy jak to się rozwinie, aby tylko korzystnie dla mojego zdrowia :(

Ja miałam proga 11 a z tej ciąży właśnie obok mnie leży takie małe z gorączką i marudzi. Więc trzymam kciuki

Dziewczyny, kolejna beta wzrosła z 286 na 443, jedynie 53 % :( czy myślicie że czas się poddać i nic z tego nie będzie ? :(

reklama
Do góry