reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nifty pro

Ja np robiłam Sanco, które kupiłam po prostu w Diagnostyce. Diagnostykę każdy ma, non stop robi badania, miałam pewność i poczucie bezpieczeństwa. :)
Testy NIPT można zrobić też w prywatnych klinikach, gabinetach, poradniach. Może dowiedz się, gdzie robią w Twojej okolicy? Prawdopodobnie będzie drożej, ale zapłacisz na miejscu. :)

reklama
Ja w sumie dlatego nie kupilam nifty tylko sanco :D bo oficjalna strona sanco wyglądala dobrze, a nifty było dziwne. Przy czym ja nie chcialam kupować w żadnej placówce, bo nie chcialam kolejnej wizyty lekarskiej. Więc kupilam sanco i potem oni mi umówili pobranie z "u pacjenta".

My kupiliśmy na ich oficjalnej stronie niftytest.pl - wypełniliśmy formularz, oddzwonili do nas, wysłali ankietę i link do płatności - zapłaciliśmy z góry, ale że do pobrania mamy jeszcze prawie 3 tygodnie to zapytałam mejlowo, czy w przypadku wycofania się z powodu zakończenia ciąży (różnie może być na początku) zwracają koszty, odpisali, że tak. Potem zadzwoniła pielęgniarka umówić się na pobranie i czekamy :) W poprzedniej ciąży również korzystałam z nifty, byłam bardzo zadowolona. Pobranie mamy w domu, tym razem nawet w niedzielę o 18, więc w ogóle super :)

Też rozglądam się teraz za Nifty / NIPT i skłaniam się do testdna.pl. Robiłam tu inne badania zanim zaszłam w ciążę. Dziewczyny napiszcie jeszcze dlaczego akurat Nifty pro, czy myślałyście też o innym teście i dlaczego zdecydowałyście się na ten konkretnie? Brałyście inne pod uwagę?

Ja w pierwszej ciąży robiłam NIFTY PRO w placówce testDNA i zgadzam się z Waszymi opiniami. Informacje zwrotne były szybkie, rzetelne i empatyczne. Kilka miesięcy temu szukałam alternatywy dla NIFTY i wpadłam na Prenatal Karyo Plus u nich na stronie. Poczytałam i był to najlepszy wybór :D

reklama
mam okłamać żeby nie wyglądało jak spam?😅 skoro jesteśmy zadowolone z usługi to chyba warto to napisać skoro tego dotyczy pytanie :)
Ale to nie o to chodzi. Po prostu jak jest profil majacy 5-10 postów, ktory od razu wkleja linki i zachwala konkretny produkt, to aż śmierdzi reklamą.

Do góry