reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nifty pro

Ja np robiłam Sanco, które kupiłam po prostu w Diagnostyce. Diagnostykę każdy ma, non stop robi badania, miałam pewność i poczucie bezpieczeństwa. :)
Testy NIPT można zrobić też w prywatnych klinikach, gabinetach, poradniach. Może dowiedz się, gdzie robią w Twojej okolicy? Prawdopodobnie będzie drożej, ale zapłacisz na miejscu. :)

reklama
Ja w sumie dlatego nie kupilam nifty tylko sanco :D bo oficjalna strona sanco wyglądala dobrze, a nifty było dziwne. Przy czym ja nie chcialam kupować w żadnej placówce, bo nie chcialam kolejnej wizyty lekarskiej. Więc kupilam sanco i potem oni mi umówili pobranie z "u pacjenta".

My kupiliśmy na ich oficjalnej stronie niftytest.pl - wypełniliśmy formularz, oddzwonili do nas, wysłali ankietę i link do płatności - zapłaciliśmy z góry, ale że do pobrania mamy jeszcze prawie 3 tygodnie to zapytałam mejlowo, czy w przypadku wycofania się z powodu zakończenia ciąży (różnie może być na początku) zwracają koszty, odpisali, że tak. Potem zadzwoniła pielęgniarka umówić się na pobranie i czekamy :) W poprzedniej ciąży również korzystałam z nifty, byłam bardzo zadowolona. Pobranie mamy w domu, tym razem nawet w niedzielę o 18, więc w ogóle super :)

Też rozglądam się teraz za Nifty / NIPT i skłaniam się do testdna.pl. Robiłam tu inne badania zanim zaszłam w ciążę. Dziewczyny napiszcie jeszcze dlaczego akurat Nifty pro, czy myślałyście też o innym teście i dlaczego zdecydowałyście się na ten konkretnie? Brałyście inne pod uwagę?

Ja w pierwszej ciąży robiłam NIFTY PRO w placówce testDNA i zgadzam się z Waszymi opiniami. Informacje zwrotne były szybkie, rzetelne i empatyczne. Kilka miesięcy temu szukałam alternatywy dla NIFTY i wpadłam na Prenatal Karyo Plus u nich na stronie. Poczytałam i był to najlepszy wybór :D

reklama
mam okłamać żeby nie wyglądało jak spam?😅 skoro jesteśmy zadowolone z usługi to chyba warto to napisać skoro tego dotyczy pytanie :)
Ale to nie o to chodzi. Po prostu jak jest profil majacy 5-10 postów, ktory od razu wkleja linki i zachwala konkretny produkt, to aż śmierdzi reklamą.

Do góry