reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nifty pro

Też rozglądam się teraz za Nifty / NIPT i skłaniam się do testdna.pl. Robiłam tu inne badania zanim zaszłam w ciążę. Dziewczyny napiszcie jeszcze dlaczego akurat Nifty pro, czy myślałyście też o innym teście i dlaczego zdecydowałyście się na ten konkretnie? Brałyście inne pod uwagę?

Ja myślałam o innych badaniach, ale zdecydowało to, że najwięcej osób polecało nifty. Wiem też, że sanco jest dosyć popularne. Nie chciało mi się robić doktoratu z tych badań, po prostu zdecydowałam, że już robię nifty i tyle, bo różnicy nie widziałam jakiejś wielkiej ;)

reklama
Ja myślałam o innych badaniach, ale zdecydowało to, że najwięcej osób polecało nifty. Wiem też, że sanco jest dosyć popularne. Nie chciało mi się robić doktoratu z tych badań, po prostu zdecydowałam, że już robię nifty i tyle, bo różnicy nie widziałam jakiejś wielkiej ;)
ja w zasadzie podobnie :)

Dziewczyny mam dwa pytania, czy wyniki Nifty pro dostawałyście tylko rano czy popołudniu też? I czy były wcześniej niż wpisany przewidywany termin zakończenia badania w panelu? Przez literówkę w lab zarejestrowano mi konto tydzień po pobraniu i wpisano termin na +14 dni od rejestracji konta, mimo że próbka już dawno w jest w laboratorium.

Dziewczyny mam dwa pytania, czy wyniki Nifty pro dostawałyście tylko rano czy popołudniu też? I czy były wcześniej niż wpisany przewidywany termin zakończenia badania w panelu? Przez literówkę w lab zarejestrowano mi konto tydzień po pobraniu i wpisano termin na +14 dni od rejestracji konta, mimo że próbka już dawno w jest w laboratorium.
Ja mialam pobraną próbkę w środę popołudniu a wynik dostałam na maila w poniedziałek w południe

Do góry