reklama
To ja dorzucam jeszcze to: Starania o dziecko - Ciąża i Dziecko - prozdrowie.pl , Powiadomienia - Aplikacje - prozdrowie.pl , Ciąża i Dziecko - prozdrowie.pl ,
To i ja dorzucam: serwis do prowadzenia obserwacji cyklu na wykresach - znacznie taniej niz 28,dni (bo ok. 5 żł/miesiac) a dodatkowo dają do abonamentu testy owulacyjne, termometr itd
I jest ekspert co doradzi w razie watpliwości.
TwojeDni.pl - W staraniach, w oczekiwaniu, w macierzyństwie.
To i ja dorzucam: serwis do prowadzenia obserwacji cyklu na wykresach - znacznie taniej niz 28,dni (bo ok. 5 żł/miesiac) a dodatkowo dają do abonamentu testy owulacyjne, termometr itd
Kolezanko wlasnie jestem na tej stronie,bardzo mi sie podoba i przeniose sie na ta strone chociazby ze zwgledu na tansze utrzymanie konta
Cześć dziewczyny
Wszystkie kobiety starające się o dziecko są przepełnione nadzieją i oczekiwaniami.
Jednak tak często teraz zdarzają się poronienia...
Tyle artykułów. Czytałyście je? POZNAJ DATĘ SWOJEJ ŚMIERCI ?
co ze strachem?
jak sobie radzicie?
Wszystkie kobiety starające się o dziecko są przepełnione nadzieją i oczekiwaniami.
Jednak tak często teraz zdarzają się poronienia...
Tyle artykułów. Czytałyście je? POZNAJ DATĘ SWOJEJ ŚMIERCI ?
co ze strachem?
jak sobie radzicie?
Mini55
&&&&&
Kupony rabatowe do Rossmanna . Może któraś skorzysta Wystarczy odpisać i podać "ustnie" przy kasie
fota 1.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
fota 2.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
fotka 1.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
fota 1.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
fota 2.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
fotka 1.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
Elena
Grudniówka 2010
Witam wszystkich. Jestem tu nowa i szukam odpowiedzi na wiele pytań, ale najważniejsze jest takie: czy której z Was spóźniał się mocno okres, jednak po zrobieniu testów domowych wychodził wam wynik negatywny, brak jakichkolwiek objawów ciążowych, a mimo wszystko okazało się, że to była ciąża? Pozdrawiam.
reklama
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Hej RoziaWitam wszystkich. Jestem tu nowa i szukam odpowiedzi na wiele pytań, ale najważniejsze jest takie: czy której z Was spóźniał się mocno okres, jednak po zrobieniu testów domowych wychodził wam wynik negatywny, brak jakichkolwiek objawów ciążowych, a mimo wszystko okazało się, że to była ciąża? Pozdrawiam.
My zaczęliśmy się starać miesiąc przed ślubem, tydzień przed zrobiłam sobie test z krwi by mieć 100% czy okres spóźnia mi się ze stresu czy że tym razem udało się nam spłodzić dzieciątko za pierwszym podejściem. Wynik był negatywny, okres się nie pojawiał więc w dniu ślubu test domowy i dalej negatywnie, więc do ślubu poszliśmy sami we dwoje. Tydzień później, w podróży poślubnej, gdy wszystko się uspokoiło zrobiłam sobie trzeci test, bo zabraliśmy ze sobą jeden specjalnie na tę okazję i tym razem wyszły dwie upragnione kreseczki Nie miałam żadnych objawów poza spóźnionym okresem, do tej pory jedyny objaw to rosnący brzuszek i kochane kopniaczki naszej pociechy
Powodzenia, daj znać jak wyszło u Ciebie Rozia