reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.....niepełnosprawność?

Jutro,a właściwie prawie już dziś mamy niestety rano ważne spotkanie, a po południu wybieramy się na zakupy. Ale np. w poniedziałek jestem wolna ;-) Bo weekend też zajęty niestety:-(

reklama
Witam wszystkich.Dawno juz mnie tu nie bylo i nie bede znowu przez jakis czas:-(.
Lecimy z mala do Polski bo niestety moj tata umart i lecimy na pogrzeb a nie na wakacje ktorych i tak na ten rok nie planowalismy a na pewno nie do Polski:no::no::no:
Mam nadzieje ze uda nam sie dostac do lekarza w Pl i sie troszke przebadamy obie
Takze zycze wszystkim mamusiom wszystkiego naj i milych urlopow oraz duzo zdrowka a my pewnie wrcimy pod koniec lipca.
pozdrawiam

Witam wszystkich.Dawno juz mnie tu nie bylo i nie bede znowu przez jakis czas:-(.
Lecimy z mala do Polski bo niestety moj tata umart i lecimy na pogrzeb a nie na wakacje ktorych i tak na ten rok nie planowalismy a na pewno nie do Polski:no::no::no:
Mam nadzieje ze uda nam sie dostac do lekarza w Pl i sie troszke przebadamy obie
Takze zycze wszystkim mamusiom wszystkiego naj i milych urlopow oraz duzo zdrowka a my pewnie wrcimy pod koniec lipca.
pozdrawiam

Bardzo mi przykro :-(wyrazy wspołczucia

Kasiu,Noelia serdecznie dziekuje i trzymam sie.Tak na prawde nie dociera do mnie jeszcze ze taty nie ma z nami ale na pewno dotrze jak bedzie juz po wszystkim i mama sama zostanie a taty nie bedzie....
buziaki

Marto, Twój Tata zawsze będzie przy Was. Będzie nieobecny ciałem, ale zawsze będzie obecny duszą i zawsze będzie żył w Waszych sercach. Przytulamy Cię ogromnie:tak:

Hej
Co tam u naszego szefa słychac ?Mam nadzieje ze wszystko w najlepszym porzadeczku :tak:Kasiu a jak ty się czujesz?
Rodzinka która nas odwiedziała jutro juz wyjeżdża ,bedzie mi bardzo smutno bez nich :-( tak sie fajnie łaziło z nimi po sklepach i po Belfascie naszym;-) i Emilka tez była zadowolona bo kuzyneczke troche zabawiała ..
wszystko co dobre szybko sie kończy

No to będziesz nas mogła w końcu odwiedzić ;-) My dzisiaj po kontrolnej wizycie u kardiologa i wszystko gra i buczy :-) Ranka jak to kardiolog stwierdził zagrożona perfekcyjnie, ryzyka infekcji już nie ma i co najważniejsze od jutra Oliś ma odstawione lekarstwa :-) Następna kontrola dopiero za pół roku. Dostałam także oficjalną zgodę na podróże samolotem także we wrześniu jak ceny biletów będą trochę niższe w końcu polecę do Polski i pochwalę się Oliśkiem mojej szalonej rodzince:-)

MamoNastki przyjmij moje kondolencje :-(
Kacha_wawa przeuroczy jest ten Twój synalek.
A po jego minie widze,że niezły łobuziak rośnie :-D:-D
Ciesze się ogromnie,że operacja przebiegła pomyślnie i że Oliś jest szczęśliwy,bo to widać po zdjęciach :cool2::tak::-)

reklama
Witajcie mamusie my juz z powrotem w domku:tak:.
Dostalysmy w koncu zaproszenie do Kardiologa na 10-go Wrzesnia:sorry2:,no coz widocznie takie kolejki ale i tak u nas to tylko kontrolnie:tak::-)
Kasiu Oliverek jest super i takiii duuuuuzy juz:-D,sliczzny
pozdrawiamy serdecznie

Do góry