reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.....niepełnosprawność?

Jutro,a właściwie prawie już dziś mamy niestety rano ważne spotkanie, a po południu wybieramy się na zakupy. Ale np. w poniedziałek jestem wolna ;-) Bo weekend też zajęty niestety:-(

reklama
Witam wszystkich.Dawno juz mnie tu nie bylo i nie bede znowu przez jakis czas:-(.
Lecimy z mala do Polski bo niestety moj tata umart i lecimy na pogrzeb a nie na wakacje ktorych i tak na ten rok nie planowalismy a na pewno nie do Polski:no::no::no:
Mam nadzieje ze uda nam sie dostac do lekarza w Pl i sie troszke przebadamy obie
Takze zycze wszystkim mamusiom wszystkiego naj i milych urlopow oraz duzo zdrowka a my pewnie wrcimy pod koniec lipca.
pozdrawiam

Witam wszystkich.Dawno juz mnie tu nie bylo i nie bede znowu przez jakis czas:-(.
Lecimy z mala do Polski bo niestety moj tata umart i lecimy na pogrzeb a nie na wakacje ktorych i tak na ten rok nie planowalismy a na pewno nie do Polski:no::no::no:
Mam nadzieje ze uda nam sie dostac do lekarza w Pl i sie troszke przebadamy obie
Takze zycze wszystkim mamusiom wszystkiego naj i milych urlopow oraz duzo zdrowka a my pewnie wrcimy pod koniec lipca.
pozdrawiam

Bardzo mi przykro :-(wyrazy wspołczucia

Kasiu,Noelia serdecznie dziekuje i trzymam sie.Tak na prawde nie dociera do mnie jeszcze ze taty nie ma z nami ale na pewno dotrze jak bedzie juz po wszystkim i mama sama zostanie a taty nie bedzie....
buziaki

Marto, Twój Tata zawsze będzie przy Was. Będzie nieobecny ciałem, ale zawsze będzie obecny duszą i zawsze będzie żył w Waszych sercach. Przytulamy Cię ogromnie:tak:

Hej
Co tam u naszego szefa słychac ?Mam nadzieje ze wszystko w najlepszym porzadeczku :tak:Kasiu a jak ty się czujesz?
Rodzinka która nas odwiedziała jutro juz wyjeżdża ,bedzie mi bardzo smutno bez nich :-( tak sie fajnie łaziło z nimi po sklepach i po Belfascie naszym;-) i Emilka tez była zadowolona bo kuzyneczke troche zabawiała ..
wszystko co dobre szybko sie kończy

No to będziesz nas mogła w końcu odwiedzić ;-) My dzisiaj po kontrolnej wizycie u kardiologa i wszystko gra i buczy :-) Ranka jak to kardiolog stwierdził zagrożona perfekcyjnie, ryzyka infekcji już nie ma i co najważniejsze od jutra Oliś ma odstawione lekarstwa :-) Następna kontrola dopiero za pół roku. Dostałam także oficjalną zgodę na podróże samolotem także we wrześniu jak ceny biletów będą trochę niższe w końcu polecę do Polski i pochwalę się Oliśkiem mojej szalonej rodzince:-)

MamoNastki przyjmij moje kondolencje :-(
Kacha_wawa przeuroczy jest ten Twój synalek.
A po jego minie widze,że niezły łobuziak rośnie :-D:-D
Ciesze się ogromnie,że operacja przebiegła pomyślnie i że Oliś jest szczęśliwy,bo to widać po zdjęciach :cool2::tak::-)

reklama
Witajcie mamusie my juz z powrotem w domku:tak:.
Dostalysmy w koncu zaproszenie do Kardiologa na 10-go Wrzesnia:sorry2:,no coz widocznie takie kolejki ale i tak u nas to tylko kontrolnie:tak::-)
Kasiu Oliverek jest super i takiii duuuuuzy juz:-D,sliczzny
pozdrawiamy serdecznie

Do góry