reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.....niepełnosprawność?

No niestety wyjście przełożono na jutro z winy tłumacza, bo dał d... i nie przyszedł. Ale ważne, że wszystko jest ok i mamy potwierdzenie, że jutro na 15 na 100% będzie tłumacz. Trochę się zawiodłam, ale to już niecałe 24 godziny :-)

reklama
Kasieńko dziekuję bardzo za zaproszenie ,napewno skorzystam ,fajnie bedzie was poznac i twojego dzielnego synka ,ale moze poczekam jakis czas az synek i ty dojdziecie do ładu ,az odpoczniecie po szpitalu i synek nabierze wiecej sił :tak:

Co to za tłumacz ,tak sobie olac sprawe ,szkoda słów ,mam nadzieje ze przyjdzie dziś

Jesteśmy już w domku sialalallalalalalaaaa:-D:-D:-D
Noelia a co to spotkania to nie ma co zwlekać;-) Mamy tylko chronić Młodego przed osobami przeziębionymi, także jak nie ma przeciwskazań to przychodź:tak:
Ale jestem szczęśliwa, w dodatku dzisiaj pierwsze imieniny Olisia :-)

W takim razie wszystkiego naj z okazji pierwszych imieninek Oliska:tak::-).Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka i milosci oraz wielu szczesliwych chwil zyczymy cala rodzinka;-):tak:
Buziaczki dla Ciebie Oliverku:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Zeby juz bylo tylko lepiej

Wszystkiego naj naj najlepszego dla synusia ,pierwsze imieninki wazna rzecz:tak:
Własnie Emi cos katar meczy ,ale jakis dziwny ,rano sie budzi i beczy ze ma smarczki i raz w dzień mi mówi ,i nawet kaze mi gruszka wyciagac je:szok: ale poza tym nic wiecej ,wiec wole jednak poczekać co z tego wyjdzie ,choc mocno mi się wydaje ze to jakias alergiczna sprawa....poczekam dwa trzy dni i się zjawiam :tak::-)

Olisiek WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ.
A swoją droga Kasiu śledziłam troche Twoją historie jak byłaś jeszcze w ciąży i bardzo Ci kibicowałam.
Może podasz mi na Pw linka ze zdjęciami Olinka?
On jest taki słodziutki!!!

reklama
Hej Kasiu

Moze jutro macie czas ,to sie wybierzemy do was ...sprawie sobie mała mapke i moze trafimy hihi :tak:..nie zanm jeszcze bardzo Belfastu.:zawstydzona/y:

A linka ze zdjeciami czesto sobie ogladam ,Olivier jest bardzo fotogeniczny ,zreszta cała rodzinka jest :tak:a ty Kasiu masz zielone oczy ?:confused::-)

Do góry