reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.....niepełnosprawność?

Ojejku a ja niezauwazylam a Olis ma juz skonczone pol roczku:-):-):-):-):-):-):-):-)
gratulacje spoznione od formulowej ciotki i Nastki:tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:;-)
buzialki ogromniaste od nas wszystkich:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Dostaliśmy telefon ze szpitala, jutro mamy się stawić na badanie krwii. Operacja prawdopodobnie w przyszłym tygodniu :-( Zwolnił się termin, a stwierdzili, że Oliś ma już odpowiednią wagę i może wskoczyć na to miejsce. Zobaczymy co jutro powiedzą. A ja siedzę cała w nerwach, aż mnie ściska. To wszystko staje się takie realne...
Trzyma się kochana, dużo sił i spokoju życzę.
Dla Oliśka pomyślności i zdrówka!!!!!
Niech już będzie wszystko dobrze!!!

Kurcze Dziewczyny jak ja się boję, dlaczego to mnie nie mogą pociąć??? Jeszcze oszukuje moje dziecko, że dzisiaj pójdziemy na taki dłuższy spacerek i wrócimy za tydzień... Wykończę się chyba psychicznie...

Kacha wawa trzymam kciuki!!!!!
Wszystko bedzie dobrze,zobaczysz.Nie stresuj sie i nie oszukuj.
Ja bede z Wami myslami juto,tak pewnie jak polowa forum.:tak:
Bedzie okey.
Bo przeciez Olis to dzielnych chlopak!:-)

Kasiu jestesmy z Wami caly czas:tak:.Tak jak wczesniej pisalam bedzie dobrze bo musi byc i za tydzien bedzie po wszystkim i zobaczysz juz bedzie tylko lepiej:tak:
Trzymam kciukasy juz od dawna.Caluje Was i mysle caly czas

reklama
Kasiu trzymaj się kochana wiem jak ci teraz ciężko ale zarówno ty jak i maluszek musicie byc silni.Twoja siła jest potrzebna Olisiowi.Modle się za to,żeby wszystko było ok.Mam nadzieje że tak będzie a za tydzien spotkamy się nabb z dobrymi wieściami

Do góry