reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.....niepełnosprawność?

Ojejku a ja niezauwazylam a Olis ma juz skonczone pol roczku:-):-):-):-):-):-):-):-)
gratulacje spoznione od formulowej ciotki i Nastki:tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:;-)
buzialki ogromniaste od nas wszystkich:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Dostaliśmy telefon ze szpitala, jutro mamy się stawić na badanie krwii. Operacja prawdopodobnie w przyszłym tygodniu :-( Zwolnił się termin, a stwierdzili, że Oliś ma już odpowiednią wagę i może wskoczyć na to miejsce. Zobaczymy co jutro powiedzą. A ja siedzę cała w nerwach, aż mnie ściska. To wszystko staje się takie realne...
Trzyma się kochana, dużo sił i spokoju życzę.
Dla Oliśka pomyślności i zdrówka!!!!!
Niech już będzie wszystko dobrze!!!

Kurcze Dziewczyny jak ja się boję, dlaczego to mnie nie mogą pociąć??? Jeszcze oszukuje moje dziecko, że dzisiaj pójdziemy na taki dłuższy spacerek i wrócimy za tydzień... Wykończę się chyba psychicznie...

Kacha wawa trzymam kciuki!!!!!
Wszystko bedzie dobrze,zobaczysz.Nie stresuj sie i nie oszukuj.
Ja bede z Wami myslami juto,tak pewnie jak polowa forum.:tak:
Bedzie okey.
Bo przeciez Olis to dzielnych chlopak!:-)

Kasiu jestesmy z Wami caly czas:tak:.Tak jak wczesniej pisalam bedzie dobrze bo musi byc i za tydzien bedzie po wszystkim i zobaczysz juz bedzie tylko lepiej:tak:
Trzymam kciukasy juz od dawna.Caluje Was i mysle caly czas

reklama
Kasiu trzymaj się kochana wiem jak ci teraz ciężko ale zarówno ty jak i maluszek musicie byc silni.Twoja siła jest potrzebna Olisiowi.Modle się za to,żeby wszystko było ok.Mam nadzieje że tak będzie a za tydzien spotkamy się nabb z dobrymi wieściami

Do góry