reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.....niepełnosprawność?

Dziewczyny!

jesteście WELKIE!!!

Maga, jesli możesz, to napisz kto postawił diagnozę i na jakiej podstawie,
jakie testy robił i ile to trwało...
przepraszam, ale już nie raz podważyłam taką diagnozę...

Buziam mocno!!! Was wszystkie...
jeśli potrzebujecie jakiejś porady, to zapraszam www.terapeuta.za.pl
lub piszcie na priva

podczytuję Was od dawna... pozwolicie, że czasem tu zaglądnę i coś napiszę...
trzymam kciuki kochane za Was i Wasze dzieci:-)

reklama
Dziewczyny!

jesteście WELKIE!!!

Maga, jesli możesz, to napisz kto postawił diagnozę i na jakiej podstawie,
jakie testy robił i ile to trwało...
przepraszam, ale już nie raz podważyłam taką diagnozę...

Buziam mocno!!! Was wszystkie...
jeśli potrzebujecie jakiejś porady, to zapraszam www.terapeuta.za.pl
lub piszcie na priva

podczytuję Was od dawna... pozwolicie, że czasem tu zaglądnę i coś napiszę...
trzymam kciuki kochane za Was i Wasze dzieci:-)
dziekujemy Ci serdecznie i jak bede miala wieksza chwilke to na pewno wejde na stronke:tak:.Mam pytanie czy te porady odbywaja sie rowniez droga mailowa ?
pozdrawiam rowniez serdecznie:-)

Wszystkiego najlepszego dla księżniczki Nastusi z okazji ukończenia 8 miesiąca życia :tak: Buziole od rozgadanego Oliverka :-)
kartka1365.jpg

Chętnie odpowiem na Wasze pytania:tak:
i podzielę się wiedzą
także drogą mailową
o ile będę potrafiła

Aha, stronka jest w przygotowaniu, więc na razie tylko "sucha" informacja:-)

U nas wszystko w porządku, ale przez ponad dwa tygodnie netu nie miałam;-) Walczyliśmy o ponowne podłączenie sygnału, chodziliśmy, prosiliśmy, groziliśmy, aż w końcu wystarczył jeden krótki telefon;-)

Przepraszam, że walnę tak post pod postem, ale mam ważną informację.
Dostaliśmy telefon ze szpitala, jutro mamy się stawić na badanie krwii. Operacja prawdopodobnie w przyszłym tygodniu :-( Zwolnił się termin, a stwierdzili, że Oliś ma już odpowiednią wagę i może wskoczyć na to miejsce. Zobaczymy co jutro powiedzą. A ja siedzę cała w nerwach, aż mnie ściska. To wszystko staje się takie realne...

Kasiu bede trzymala kciuki,zobaczysz bedzie dobrze i nie martw sie na zapas:tak::tak:.
:tak:To bardzo dobra wiadomosc i trzeba sie cieszyc ze moga pomoc bo nam niestety nie mozna pomoc takze raz jeszcze trzymam kciuki za Was i bede myslami Kochani bedzie dobrze zobaczysz sama:tak:

reklama
To ja trzymam kciuki i koniecznie napisz jak bylo u lekarza bo bedziemy niecierpliwie czekac:tak::confused:
bedzie dobrze zobaczysz,uwierz a tak na pewno bedzie bo inaczej nie moze byc po prostu:tak:;-):-)

Do góry