reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

mialm isc juz spac ale cos mnie tknelo zeby jeszce przeczytac co kolezanka Sumka napisal..
zrobie moim mezczyznom czas dla siebie i wpadne do kafejki zeby z Wami pogadac:-):-):-):-):-)

reklama
do informatyków .........żon informatyków................:)
dlaczego ja nie moge sie zalogowac ze swojego kompa!!!!!!!!!!!!:(wpisuje i nic wyrzuca mnie:-(rano tylko czytam sobie tu jako gość, az smutno mi, ze nie moge nic napisac- eraz jestem na kompie u siostry..ale jest mega poźno.......pomocy:)!

Ja jutro w południe wyruszam do Polski więc mogę już się nie pokazac chociaż z rana powinnam jeszcze tu zajrzec:-DAle nie wiem jak w poniedziałek i wogóle jak to na początku po powrocie będzie sprzątanie, rozpakowywanie, robienie zakupów i szykowanie imprezy więc mogę się niepojawic ale jak tylko mi się uda to będę zaglądac :tak:

Wszystkim udajacym sie na waacje zyczymy milego wypoczynku.:-)

A my juz spakowani, dom pusty (kontener z meblami dzis odjechal do portu) i zegnamy nasze cztery katy. Dzis nocka w hotelu a jutro samolot i tyle bylo amerykanskiej przygody. Dziwne ale jeszcze sobie tego wszystkiego chyba dobrze nie uswiadamiam.
W kazdym badz razie moze byc u nas przez nastepny miesiac bardzo krucho zarowno z czasem (bo bedziemy sie blakac po rodzinie i po Europie:-)jak i internetem. Za to od 3 sierpnia juz na nowych smieciach i pewnie bardziej stabilnie. Mamy nadzieje, drogie cioteczki, ze o nas nie zapomnicie. My w kazdym badz razie postaramy sie wpadac kiedy sie da:-)

reklama
Do góry