reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Jesteśmy z powrotem, wyjazd udany - o dziwo pogoda była ładna i nawet pływaliśmy w jeziorze. Urodzinki Wojciaszka też udane. Nie wiem tylko, czy zdołam dziś nadrobić zaległości w czytaniu BB :-). Tak żeście się rozpisały.:tak:

reklama
Witamy Mamoociki w domu :-D

....a my tu jakos ostatnio tylko z doskoku :-(....ostatnie poprawki w naszym Nowym Domku i stopniowe przenoszenie gratow zabieraja nam kazda wolna chwilke.... mam nadzieje, ze uda mi sie jakos chociaz co jakis czas zajrzec i poczytac.... nie wiem, jak z pisaniem, ale bede sie starac, obiecuje......

Kasia, staram sie, staram :-D:-D:-D:-D Tylko nie wiedziec czemu oczka mi sie same zamykaja :-D:-D:-D:-D a jeszcze przede mna zastrzezone..... oj, nie wiem, czy dam dzisiaj rade.....

(zebym jeszcze w pracy miala dostep do bb, to zawsze w wolnej chwili moglabym zajrzec, a tu nic z tego wrrrr)

Cześć Dziewczyny,

dawno mnie nie było.... troche podróżowałyśmy, chorowałyśmy w międzyczasie...
Ogólnie duzo się zdarzyło. Mam nadzieję że teraz będę bardziej na bieżąco:-)

reklama
Na razie nie wiem jak to będzie z moim wolnym czasem (w domyśle na BB:-).
Piasłam już w innym wątku apel do Warszawianek o pomoc w zanlezieniu niani.
Nasza dotychczasowa niania w urodzinki Zosi zrobiła nam prezent i poinformowała że musi wyjechać.
Niestety sytuacja jest niewesoła - rodzina niestety nie garnie się do pomocy:-( Pracujemy z mężem "na zakładkę" bo urlopów nie możemy wziąć, także mało się widujemy. Mam nadzieję że szybko zaradzimy sytuacji i będę mogła znów częściej bywać z Wami:-)

Do góry