reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Heatherek, dokładnie Cię rozumiem! Gdyby nie praca, to pewnie też mniej byłoby mnie na BB, a tak jak mam czas, to mogę poklikać, o właśnie tak jak teraz:-D
Kasia, super, że jesteś! Koniecznie wklej zdjęcia Zosi, bo na pewno bardzo się zmieniła. Przykro mi, że tak sie pokiełbasiło z nianią:-(

reklama
Heatherku, teraz najważniejszy jest Wasz Nowy Domek i Matisek :-) Ale jak już się przeprowadzicie, nie odpuścimy i będziemy się domagać dużej ilości postów i zdjęć:-D
Basia, życzę, aby Wasze problemy szybko się rozwiązały!

dziewczyny wieczorem wyjeżdżam na weekend do rodzinki na wieś, mam nadzieję że pogoda dopisze, internetu tam niestety nie ma wiec miłego weekendu wam życzę i do poniedziałku:-)

Irma milego wyjazdu:-):-):-)
Melduje poslusznie ze jutro w nocy z soboty na niedzile wyruszamy do Jastarni..yupii juz sie niemoge doczekac
Wroce za dwa tygodnie...
pisze dzis bo nie wiem czy jutro dam rade jescze kompa odpalic..sporo rzeczy mamy do zalatwienia jak zwykle na ostatnio chwile....
bede tesknic:szok::szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry