reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Och widzę, że będzie nas tu mało w czasie wakacji... Bawcie się dobrze :-)
Cicha, życzymy, żebyście w nowym miejscu byli tak samo szczęśliwi...
Cicha, życzymy, żebyście w nowym miejscu byli tak samo szczęśliwi...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha jakos mi tak gesia skorka wyszla jak czytalam ze mieszkanie puste itd...Mi troche bylo szkoda starego mieszkania...bo takie przytulne bylo,sloneczne no i pierwsze chwile z noemi tam spedzilismy...Ja bardzo przywiazuje sie do miejsc ale tez szybko sie klimatyzuje...
A wiec Cicha bedziemy oczywiscie o Was pamietac...Powodzenia,obyscie jak najszybciej sie urzadzili...:-)
A wiec Cicha bedziemy oczywiscie o Was pamietac...Powodzenia,obyscie jak najszybciej sie urzadzili...:-)
Cicha szybko się urządzaj i wracaj do Nas.
My również wyjeżdżamy. Jutro wyjazd, powrót około niedzieli. Wreszcie wymarzony urlop i pierwszy dłuższy wyjazd z Olą. Będziemy robić dużo zdjęć.
Trzymajcie się cieplutko:-):-)
My również wyjeżdżamy. Jutro wyjazd, powrót około niedzieli. Wreszcie wymarzony urlop i pierwszy dłuższy wyjazd z Olą. Będziemy robić dużo zdjęć.
Trzymajcie się cieplutko:-):-)
patrycja24berlin
Fredka slodkiego leniuchowania i udanej pogody:-)
reklama
patrycja24berlin
A u nas nie wiem co bedzie z urlopem:-( Adam ial dzis wypadek...Dzieki Bogu nic mu sie nie stalo...Ale nasze auto wogole do dupy...Nie da sie nim jezdzic...
Jakis stary dziadek mu wyjechal i zeby wszystkich nie pozabijac walac faceta w dupe wjechal w row...Zalamka normalnie:sick:
Jakis stary dziadek mu wyjechal i zeby wszystkich nie pozabijac walac faceta w dupe wjechal w row...Zalamka normalnie:sick:
Podziel się: