reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Uff, Pati Ty się ciesz, że Adam cały i zdrowy.... Auto to nie problem w dzisiejszych czasach :-) Na pewno Twój facet coś wymyśli, żebyś mogła na wczasy pojechać :-)
Pati najważniejsze że Adam est cały i zdrowy , a na wakacje najwyżej polecicie samolotem są też wypożyczalnie samochodów z tego co słyszałam to ceny na zachodzie są przystępne.:-)
a wszystkim wczasowiczkom życzymy udanego urlopu i wspaniałej pogody. I czekamy na zdjęcia:-)
a wszystkim wczasowiczkom życzymy udanego urlopu i wspaniałej pogody. I czekamy na zdjęcia:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No wypozyczenie samochodu kosztuje ok 500 euro-wiec nie za malo...a auto wcale zadna rewelacja tylko jakis peugot 407 albo cos podobnego...Ale oczywiscie moj Adam zaradny i nawet pojedziemy moze kilka dni wczesniej do Pl... :-)
ell
Pati dobrze ze chłop caly
A ja tylko na chwile, wpafdlam wam powiedziec, że tak na dobre wroce na BB w sierpniu, teraz w pracy mamy zmianę siedziby i totalna klapa póki co, ni ma netu, ni ma.., phonu, normalnie szok, a potem jadę na urlop a teraz trzymajcie się kobitki i maluszki, a ja chociaz od czasu do czasu poczytam WAS wieczorkiem, o ile siły pozwola
A ja tylko na chwile, wpafdlam wam powiedziec, że tak na dobre wroce na BB w sierpniu, teraz w pracy mamy zmianę siedziby i totalna klapa póki co, ni ma netu, ni ma.., phonu, normalnie szok, a potem jadę na urlop a teraz trzymajcie się kobitki i maluszki, a ja chociaz od czasu do czasu poczytam WAS wieczorkiem, o ile siły pozwola
patrycja24berlin
Ell-dopiero w sierpniu...?:-(
W takim razie czekamy tu na Was i jak tylko sie da to napisz chociaz krotko co tam u Was...
W takim razie czekamy tu na Was i jak tylko sie da to napisz chociaz krotko co tam u Was...
reklama
Podziel się: