reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia ale Wam tescie pretent zrobili...No,no-super...Zycze Wam by autko super sie sprawowalo i wozilo was wszedzie calo i bezpiecznie...
Stokrotki tez ostatnio myslalam, ze jakos nam zniklas no bo gdzies mi umknelo, ze nie macie internetu. No ale jeszcze troche i zobaczymy znow Zosie:-)
A swoja droga myslalam tez, ze Eliaszka tez bym zobaczyla bo pewnie chlopak urusl, ze hej:-)
Kasia oby sie autko dobrze sprawowalo! Fajny prezencik/niespodzianka na swieta:-)
No a my sie pakujemy bo jutro ruszamy w nasza ostatnia juz Kalifornijska podroz (Las Vegas + Grand Canyon + Death Valley) Troche sie obawiam upalow ale mam nadzieje, ze da sie przezyc i ze Julek zniesie je dobrze.
A swoja droga myslalam tez, ze Eliaszka tez bym zobaczyla bo pewnie chlopak urusl, ze hej:-)
Kasia oby sie autko dobrze sprawowalo! Fajny prezencik/niespodzianka na swieta:-)
No a my sie pakujemy bo jutro ruszamy w nasza ostatnia juz Kalifornijska podroz (Las Vegas + Grand Canyon + Death Valley) Troche sie obawiam upalow ale mam nadzieje, ze da sie przezyc i ze Julek zniesie je dobrze.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha dzis myslalam o Eliaszku...Ciekawe czy juz chodzi czy raczkuje itd...Ze szkoda ze Aska nie wpadnie chociaz na jedna mala chwilke by napisac ze u nich wszystko super i wkleic jedna chociaz fotke...Tak bardzo bym chciala ich zobaczyc...Wogole musze przyznac ze mam tki sentymecik do Eliaszka bo bardzo mi kogos przypomina...:-)
No i cicha szczerze Wam zazdroszcze takich podrozy...dla was to pewnie normalka a dla mnie to takie dosc duze marzenie odwiedzic np.Las Vegas:-)
No i cicha szczerze Wam zazdroszcze takich podrozy...dla was to pewnie normalka a dla mnie to takie dosc duze marzenie odwiedzic np.Las Vegas:-)
Kasia u nas tzn. w San Francisco jest teraz okolo 20 a w Death Valleey spodziewana temperatuta to 32-35 :-):-) Mam nadzieje, ze sie wieczorkirm przynajmniej w basenie popluskamy (wlasnie spuscilam powietrze z kola kapielowego Julka:-))
A snieg to bardzo mozliwe, ze na polnocy i na wschodzie jeszcze lezy.
A snieg to bardzo mozliwe, ze na polnocy i na wschodzie jeszcze lezy.
Cioteczki - dziękujemy za życzenia. Mazury pozdrowione. Na Mikołajskim - dla zainteresowanych - jeden żagielek (jakiś wariat ;-)). W lesie słychać ptaki, wiosnę już widać, choć w niedzielę rano spadł śnieg. Ale potem znów słonko wyszło. Wojciaszek nawdychał się Mazurskiego powietrza i dwa dni spał do 9.00 (bez przerwy od kąpieli) i dwa razy do 8.00 Jestem wyspana za ostatnie miesiące!:-)
Kilka zdjęć wkleiłam na naszym wątku zdjęciowym.
Stokrotki - jak miło mieć słówko od Ciebie. Uściski!
Kilka zdjęć wkleiłam na naszym wątku zdjęciowym.
Stokrotki - jak miło mieć słówko od Ciebie. Uściski!
reklama
Kasia De to Ty masz wojka kolo nas?:-) Asheville to w sumie jakies 4 godzinki od nas wiec moze tak z wizyta do wojka i przy okazji do nas?:-):-)
Wdomku bedziemy wprawdzie jeszcze tylko przez dwa miesiace (maj , czerwiec):-( a potem witaj Europo:-)
A swoja droga to nie wiedzialam ze w naszym stanie tzn. PK snieg jeszcze lezy;-):-)
Wdomku bedziemy wprawdzie jeszcze tylko przez dwa miesiace (maj , czerwiec):-( a potem witaj Europo:-)
A swoja droga to nie wiedzialam ze w naszym stanie tzn. PK snieg jeszcze lezy;-):-)
Podziel się: