reklama
Basia, otwiera się Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia.
Wczoraj usiłowaliśmy zrobić wspólne zdjęcie naszym rozbójnikom, żeby stworzyć karteczkę, ale Luka o dziwo leżała spokojnie (i lizała sobie baranka ), za to Miki nie usiedział na pupsku. Dziś próba nr dwa - jak się nie powiedzie, to nie będzie kartki, tylko same życzenia.
Cicha, niezła cenzura ;-)
Wczoraj usiłowaliśmy zrobić wspólne zdjęcie naszym rozbójnikom, żeby stworzyć karteczkę, ale Luka o dziwo leżała spokojnie (i lizała sobie baranka ), za to Miki nie usiedział na pupsku. Dziś próba nr dwa - jak się nie powiedzie, to nie będzie kartki, tylko same życzenia.
Cicha, niezła cenzura ;-)
dziewczyny ja też Wam życzę Wesołych świąt.
Przez święta mnie nie będzie wyjeżdżamy z Iza do rodzinki,:-)
a wy tam bądźcie grzeczne, za dużo się proszę nie objadać, by potem nie było rozpaczy na wątku mobilizacyjnym;-)
Przez święta mnie nie będzie wyjeżdżamy z Iza do rodzinki,:-)
a wy tam bądźcie grzeczne, za dużo się proszę nie objadać, by potem nie było rozpaczy na wątku mobilizacyjnym;-)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
JA tak tylko szybciutko dzieczyny. czesc wam wszystkim jestem u znajomej i kozystam z okazji zeby cosik napisac i zajrzec na forum. och jak mi was brakuje ehhhh ale pod koniec kwietnia bedz miala neta i wkoncu bede mogla czytac i czytac , pisac i pisac . napewno nie nadrobie zaleglosci ale zauwazylam duzo nowych tematow ktore mnie interesuja buziaczki dla was cioteczki i dla waszych dzieciaczkow kochanych papa do szybkiego zobaczenia
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja juz kilka razy chcialam kliknac do Stokrotki na gg i wtedy przypominalo mi sie ze nie maja neta:-( a ja juz tak bardzo chcialabym zobaczyc jak wyrosla Zoska:-)
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Wpadłam tu, żeby się kajać, że zniknęłam bez pożegnania i życzeń plany nam się zmieniły zupełnie nieoczekiwanie, tak że nawet na chwilę nie zdążyłam tu zajrzeć. W sobotę kupiliśmy samochód- a właściwie to teść nam dał na niego pieniądze, my tylko znaleźliśmy :-) :-) :-) :-) :-) :-) i pojechaliśmy najpierw do mojej mamy, potem do teściów w niedzielę wieczorem, więc święta spędziliśmy intensywnie i dość ruchliwie :-)
Podziel się: