reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Mamooty wesołych świąt:-) wielkie świateczne buziaki - szukajcie mazurskiego zajaca moze ma dla Was jakiś prezent no i pozdrówcie ode mnie moje ukochane Mazury:-)

reklama
Mamoociku nasz kochany Tobie i calej Twojej rodzince rowniez wszystkiego najlepszego,smacznego jajka,weolych zabaw no i mokrego dyngusa...:-D
Odpoczywajcie a po powrocie prosimy relacje i duzoooo fotek i filmikow:-)

Mamootom slicznie dziekujemy i zyczymy takze wesolych Swiat Wielkanocnych, tradycyjnie juz smacznego swiatecznego sniadanka i mokrego lanego poniedzialku:-) A przy okazji takze duzo slonka na Mazurach i szerokiej, drogi:-) Wypoczywajcie spokojnie.

Mamoociki kochane, usciskajcie Mazurki od calej rodziny heatherkow - powiedzcie im, ze sie stesknilismy, i ze niedlugo je odwiedzimy :-D A Wam zyczymy slodkiego lenistwa, odpoczynku od zgielku Warszawy, pieknego pachnacego jeziorami powietrza, ciszy, spiewu ptakow i WIOSNY. A do tego radosci w Swieta, smacznego jajka, usmiechnietego zajaca, pysznosci na stole i ....takiego spedzenia czasu, jakie sobie we trojke wymarzyliscie :-D :-D :-D Wracajcie do nas szczesliwie!

Mamoociki życzę wam radosnych świąt , pięknej pogody, smacznego jajka, i takie tam...;-) wracajcie wypoczęci i z całą masą pięknych zdjęć i wspomnień.:tak::-D

Och mam nadzieję, że zdążyłam...

Mamoociki Nasze Kochane, zdrowych, słonecznych, ciepłych i radosnych Świąt Wam życzymy. Wypocznijcie, naładujcie baterie i szybko do nas wracajcie! - Kasia z Mikołajkiem

A my w takim razie pożyczymy tu wszystkim ciotkom, dzieciaczkom i rodzinkom z BB (załącznik z życzonkami w pdf) Dajcie znać czy sie otwiera bo przewiduję że mogą być problemy :(

reklama
Baska dziekujemy i nawzajem:-)

Mnie zalacznik sie otwiera nie wiem czemu ale jako osobny dokument i widze wprawdzie zdjecie ale tekst to kwadraciki i prostokaty (no ale ja funkcjonuje na angielskiej czcionce;-).

A przy okazji wszystkim ciotkom zyczymy Wesolych i spokojnych Swiat Wielkanocnych. Odpoczywajcie, leniu****cie, cieszcie sie czasem z rodzina a potem pelne nowych sil wracajcie na bb:-):-)

Do góry