reklama
Cześc ale mnie długo nie było Nie mogłam znaleźc na nic czasu Moje dzieciaczki po ospie jak wyszły na dwór to siedzieliśmy całymi dniami na placu zabaw bo nie było innej rady Mati jak się dorwał na placu do drabinek to siłą go nie można było odciągnąc A tak wogóle to cwaniak w domu po prostym już zasuwał a na trawie musiał nabyc sprawności Ale po 2 dniach radzi sobie sam i mama może siedziec a nie ganiac za nim;-) Teraz to już będę na bieżąco chociaż przy tej pięknej pogodzie to trudne:-)
No i mysmy wrocili cali i zdrowi choc nieco spaleni (a dokladnie to ja sierota tak sie doprawilam ostatniego dnia):-( Wiecej popiszemy jak nieco odsapniemy i nadrobimy zaleglosci w czytaniu a przede wszystkim w ogladaniu:-):-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No Cicha swietnie ze juz jestescie z nami:-)
Czekamy na reportaz fotkowy
Czekamy na reportaz fotkowy
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
No i w końcu mam internet :-) witam zatem wszystkich mocniusio :-) ale się steskniłam za czerwcówkami , ehhhhh..........:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Stokrotki nasze wreszcie jestescie!!!!!!My tu tez bardzooo tesknilysmy....:-)
Koniecznie prosimy duzooooo fotek bo pewnie Zosienka nam wyrosla ze hooohhooo...:-)
Koniecznie prosimy duzooooo fotek bo pewnie Zosienka nam wyrosla ze hooohhooo...:-)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
dziękuje Patrycjo za milusie powitanie kochana jesteś
reklama
Stokrotki super, ze w koncu bedziesz juz na codzien no i w koncu zobaczymy znow Zosie!:-)
My tez dziekujemy za takie mile powitanie :-) :-)A nasze zdjatka i relacje to chyba dopiero w weekend bo wlasnie zdecydowalam, ze jednak pojedziemy z Julkiem na doczepke (do sluzbowego wyjazdu meza) do Monterey. Nie bardzo mi sie chcialo ale dzis pogoda ladna a miejsce jest fajne wiec dlaczego by nie (zwlaszcza, ze po powrocie zostajemy z Julkiem sami na 10 dni wiec niech sie chlopak choc troche o poranku tatem nacieszy;-)). Tym razem jednak biore laptopa ze soba wiec moze uda sie wskoczyc na bb jeszcze przed weekendem:-)
My tez dziekujemy za takie mile powitanie :-) :-)A nasze zdjatka i relacje to chyba dopiero w weekend bo wlasnie zdecydowalam, ze jednak pojedziemy z Julkiem na doczepke (do sluzbowego wyjazdu meza) do Monterey. Nie bardzo mi sie chcialo ale dzis pogoda ladna a miejsce jest fajne wiec dlaczego by nie (zwlaszcza, ze po powrocie zostajemy z Julkiem sami na 10 dni wiec niech sie chlopak choc troche o poranku tatem nacieszy;-)). Tym razem jednak biore laptopa ze soba wiec moze uda sie wskoczyc na bb jeszcze przed weekendem:-)
Podziel się: