reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Ell my mieszkaliśmy w pokoju w takim domku przystosowanym do wynajmu pokojów- zresztą jak wiekszość domów tam, jak będziesz chciała namiar to mów - wyślę ci na priva.

reklama
No i ja już jestem. Byliśmy w weekend u znajomych i było super, no może oprócz nocki, kiedy to Mikołajek dawał koncert, że chyba cała wieś go słyszała :-D W zastrzeżonych wrzucę kilka fotek.

A ja troche muszę odpocząć od BB gdyż,a mianowicie azaliż złapała mnie ospa :-D A ja myślalam że stara jestem :-)

Sumka, ale dziś nie 1 kwietnia! Ospa???:szok: To Ty w takim razie młódka jesteś:laugh2: Na starość dostaje sie półpaśca;-) :tak: :laugh2: Szybkiego i mało swędzącego przebiego choroby Ci życzę!

O Jezusku,a ja dopiero teraz widze co Sumcie dobadlo...:szok: Sumka Ty nie fisiuj-co Ty,na ospe Cie natchnelo...:szok: :-)

Tylko nie drap bo Ci kropka jak mi na srodku czola zostanie:tak: :-D

No Sumak natura zafundowala Ci powrot do dziecinstwa:-) :-)
A tak serio to zdrowiej szybko i oby Kubiszonowi bylo to oszczedzone (no i Bartkowi jak jeszcze nie chorowal).

reklama
Może się zdażyć, że przez kilka dni mnie nie będzie - jeżeli zdecydujemy się na wyjazd na święta na Mazury. Wstępnie planujemy jazdę jutro po pracy, więc pewnie już nie zdążę tu zajrzeć - wiecie pakowanie i takie tam.
Pojawię się pewnie dopiero we wtorek - środę.
Więc tak na wszelki wypadek:

Kochane Kobitki!
Życzę Wam i Waszym Rodzinkom
spokoju, troszkę lenistwa i odrobiny wolnego czasu dla Was.
I żeby wszystkie maluszki rosły zdrowo.

Buziaki i uściski od Mamootów
(Monika, Marcin i Wojtek)

:-D:-D:-D

Do góry