reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kurcze, nie moge wstawić linka. Nie wiem, co się dzieje, ale jak wpiszesz w google Ostoja Jodłów, to to będzie pierwsza strona, która sie wyświetli. Tam sa zdjęcia, namiary itp. Jakbys miała problem, to daj znać. Oj fajnie by było sie tam spotkać
aniasorsha
Tak wyszło My to jesteśmy po środku, więc nam z grubsza obojetne, a ostatnio jeździliśmy dużo w beskidy, więc tym razem w druga stronę. Ale może latem uda się w bieszczady??
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
AniuS w Beskidach to my się możemy spotkać. Zwłaszcza w Ustroniu. A nie wybieracie się przypadkiem na równicę bo chę tam mężusia w końcu wyciągnąć.
Widzę że jak ja siedzę samiutka w domu to wszystkich wywiało
My na weekend majowy ybieramy sie do Katów Rybackich tak jak w lato - niestety tylko na 4 dni bo 28 wesele a w piątek mąż do pracy...ale zawsze to 4 dni na pewno bardzo miłe - blisko więc można jechać i na krótko już się nie mogę doczekać!!!
W ogóle zazdroszczę Wam dziewczyny tak częstych wyjazdów - my kiedyś z mężem tez tak jeździliśmy (tyle że wtedy jeszcze nie mężem) no a teraz studia i praca w weekendy przeszkadzają!!! Na szczęście studia sie zaraz skończą a pracujace weekendy nie wszystkie więc mam nadzieję że wyjazdów znów będzie więcej!!!
My na weekend majowy ybieramy sie do Katów Rybackich tak jak w lato - niestety tylko na 4 dni bo 28 wesele a w piątek mąż do pracy...ale zawsze to 4 dni na pewno bardzo miłe - blisko więc można jechać i na krótko już się nie mogę doczekać!!!
W ogóle zazdroszczę Wam dziewczyny tak częstych wyjazdów - my kiedyś z mężem tez tak jeździliśmy (tyle że wtedy jeszcze nie mężem) no a teraz studia i praca w weekendy przeszkadzają!!! Na szczęście studia sie zaraz skończą a pracujace weekendy nie wszystkie więc mam nadzieję że wyjazdów znów będzie więcej!!!
jestem laseczki kochane- jednak BB uzależnia BAAAAARDZOOOO. Najgorsze s ą dla mnie zalełosci . Ale postawnoiłam sobie ze będę tu zaglądać - najwyzej nie bedę czytac wszystkeigo co naskorobałyście tylko wskoczę na ostatnich parę stron. BO najgorsze są zaległosci. Wtedy nawet człowieka tak nie ciagnie. A jak się przeczyta już kilka pierwszych stron - to juz leci.......
ell
Widzę że jak ja siedzę samiutka w domu to wszystkich wywiało
Baska szkoda, ze wcześniej nie pisalaś o Katach, bo też pierwotnie tam planowalismy jechać, bo chcielismy rodzinę w Młynarach odwiedzić, ale w końcu padło na Chłapowo- znaleźliśmy fajny pensjonat nawet z pokojem zabaw dla dzieci a w Katach nie bardzo potrafiłam coś sensownego znaleźć w necie. Ale może wybierzemy się tam na wakacje, jak możesz coś polecić, to będę wdzięczna
reklama
Podziel się: