reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

Katka trzymamy za Was kciuki!!!! Życzę wszystkiego dobrego:-D Czkamy na wieści:-)
Słowiczek pozdrów od Nas Katkę!!!!
No kochane, to już naprawdę się zaczęło!!!!:-) :tak: :-D :-p

reklama
ALE SIE DZIEJE !! :szok: DZIEWCZYNY MUSICIE BYC DZIELNE :-)
NO I WRACAJCIE Z DZIECIACZKAMI DO NAS JAK NAJSZYBCIEJ !!!!;-)
DUUUUUUZZZZOOO ZDROWKA DLA WAS I BOBASOW !!!!
NO I MINIMUM BOLU :-)

Superaśśnie - Katka trzymaj się i niech malutka jak naszybciej będzie z Tobą :-D:-D:-D:-D:-D

Dzięki za info Słowiczku

Słowiczku informuj nas na bieżąco jak tylko coś będziesz wiedzieć !!!!
:happy::happy::happy::happy::happy:

ale NEWSY :-)

Katka - z niecierpliwoscia czekamy na info!!!

Mamuska -
witam w klubie rodzacych od paru dni. u mnie podobnie sprawa wyglada :baffled:

rudykot - dowiedz sie od jakiegos dobrego lekarza, jak to jest z tym gronkowcem. bo ja szczerze mowiac nigdy nie slyszalam o tym, ze nie mozna karmic, jak sie ma gronkowca. takze glowa do gory :-)

Jejku az mnie ciarki przeszly jak przeczytalam info od Katki. Faktycznie juz chyba na dobre zaczelo sie rozdwajanie pazdziernikoweczek.

Wiecie co ?? Boje sie !!! :szok:

mnie znowu skurcze lekkie dopadly. zaraz idziemy z mezem na pizze, bo stwierdzilam, ze moze to ostanie chwile bezkarnego opychania sie wszystkim :-) potem chyba od razu do gina pojedziemy, wiec dam znac po wizycie, co i jak.

Mała _Mi - masz rację boję się ale chyba bardziej już chciałabym mieć maluszka ze sobą i tulić go i wstawać w nocy niż zamartwiać się czy zdrowy i śliczny

Górę nad strachem bierze oczekiwanie i zniecierpliwienie - a tu dopiero 37 tydzień

reklama
Miska bb=Agnieszka 18, dzięki za numer telefonu:-) Mój numer tel. gdyby któraś z Was potrzebowała to: 692 499 777

Do góry