reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

Mala_Mi - zycze Tobie jak namilszego pobytu, nacieszcie sie z mezem soba....a jak tylko wrucisz to daj znac jak sie czujecie i jak Wam czas uplynal :-*( fotki koniecznie ;))

reklama
Witajcie

Dostałam info od MoniQi:

"Melduję chwilkową nieobecność, dostałam skurczy, pojechałam na KTG i tak już zostałam. Nie wiem ile poleżę, musi mi całkiem przejść. Buziaczki dla Was"

Oczywiście jak coś się zmiani będę na bieżąco informować

Mala_Mi - na pocieszenie Ci poweim, ze pytajac o to, gdzie rodzisz, nawet mi do glowy nie przyszla kwestia obywatelstwa :) w koncu i tak nasze dzieci beda "obywatelami Europy" ;) a bycie z bliska ososba jest najwazniejsze :D

Agnieszka - dzieki za info!!! vos sie powoli zaczynami wykruszac ... mam nadzieje, ze Moniqa szybko dojdzie do siebie i jeszcze do nas wroci ...

Witajcie!
Katka nadal w szpitalu. Po kilku krwawieniach i krwotoku, po przeprowadzkach z oddziału na porodówkę i na odwrót, skurczach wyciszanych kroplówką z fenoterolu z nią i małą wszystko dobrze. Ma nakaz ciągłego leżenia i może tylko raz dziennie wstać do wc.
Lekarze chcą ją przetrzymać do 36 tygodnia ale sama Katka mówi, że szybciej urodzi. Intuicja?
Pozdrawiam.

Slowiczek- dzieki wielkie za informacje, pozdrow Katke, pewnie dziewczyna dobrze czuje co i jak z malenstwem, skoro mowi ze bedzie wczesniej to zapewne tak bedzie. Niech sie obie trzymaja jak najdluzej i najlepiej. Duza buzka :-*

kurcze dziewczyny coraz nas mniej......SZKODA.....

Trzymajcie sie odważnie WSZYSTKIE MAMUSIE......wierzę ze wszystkie szczesliwie zakonczymy ciążę i bedziemy już niedlugo wklejac fotki (nie brzuszkow - ale ich zawartości) ;)

sciskam wszystkie mamy w szpitalach...wszystkie leżące....odpoczywające ale i te na chodzie

BUUUUUUZIOLE :)

Hej dziewczynki, strasznie dawno mnie tu nie było a szkoda... Miło mi, że zauważyłyście moją nieobecność, śpieszę więć donieść, ze u mnie i u małej wszystko w porządku. Nie obyło się bez przygód, trzy razy leżałam w szpitalu (wypadek, skurcze i problemy z żyłami) ale już jest wszystko dobrze (tylko muszę się codziennie kłuć w brzuch :( )i szykuję wyprawkę dla Paulinki. Nie zaglądałam tu tak długo bo raz, ze szpital, dwa wakacje, a trzy im większy brzuch, tym większy mój wstręt do komputera (kręgosłup boli) i ciężko mi się zmusić by go włączyć chociaż na parę minut. Dziś zajżałam bo mi już strasznie tęskno za wami, no i ciekawość zżera, co tam u was słychać. Mam nadzieję, że wszystkie sięczujecie co najmnie równie dobrze jak ja :)

slonko - fajnie, ze sie odezwalas :) dobrze, ze u Ciebie i malutkiej wszystko ok. zagladaj czesciej w przerwach miedzy kompletowaniem wyprawki :)

reklama
Slonko- ciesze sie ze mimo przygod ze szpitalem, wszystko jest u Was dobrze, i ze sie tak dobrze czujecie......zagladaj i pisz co u Ciebie, bo jak Czarodziejka napisala coraz mniej Nas tutaj :-[

Do góry