reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nieobecności

Hmmm....ja pamiętam taką jedną Agnieszke18, ale jakby przez mgłe....:-p:-p:-D:-D

Aga czy to naprawde TY ??? Witaj spowrotem :-):-):-)

reklama
Witaj Agnieszka! ja również cią pamiętam :-D Mnie też nie było długo chyba z niecały rok :zawstydzona/y: nie mieliśmy netu... ehh ale już powróciłam. Pewnie Moniqa cie "opinkoli" za nieobecność :-p:rofl2::-D

Witaj monisia2506!

Aga, Monia WITAJCIE !!!!:-) normalnie wieki Was nie bylo :dry:

Milkshake:-D:-p no w sumie nie dosc ze opinkole to jeszcze moge wpasc i po dupsku nawtykac :-) ... mam blisko :dry: łacznie z Tobą :-):-p

jeszcze moge wpasc i po dupsku nawtykac :-) ...
uważajcie, bo Moniqa lubi klepać w dupki... mi tez ostatnio groziła;-)

Aga myślę, że żadna z nas nie siedzi przed kompem kosztem dzieci, ale fakt, jeśli cały dzień siedziałabym przed tą "maszyną" to wieczorem też pewnie by mi się nie chciało... może wpadniesz na "pogaduchy" i opowiesz nam jak się mieszka w nowym domku (bo w sumie to chyba niedawno się przeprowadzaliście, dobrze pamietam?)

Agnieszko, Moniu witajcie:-)

Moze i inne zblakane duszyczki (lub jak kto woli cory marnotrawne;-)) pojda Waszym sladem i do nas wroca:tak:

Witajcie dziewczyny, mam nadziej ze mnie jeszcze pamietacie.
Wiem strasznie dlugo mnie nie bylo, nie mam nic na swoja obrone:zawstydzona/y:, jakos tak wyszlo.
W kazdym razie juz teraz bede z Wami tutaj codziennie :-)
Zaraz ide poogladac jak urosly Wasze dzieciaczki a jak bede miala wiecej czasu to wstawie tez fotki Agatki.
Buziaki

reklama
Do góry