reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Usprawiedliwienie.
Nie zagladam ostatnio bo mam klopoty z netem, a nowego nie chce kombinowac, bo za 2 tyg z haczykiem zjezdzamy do PL.Sercem jestem zawsze z Wami. Jak tylko Stas pozwala bto wskakuje na chwile do internet cafe. niestety nie czesto ;(.
Nie zagladam ostatnio bo mam klopoty z netem, a nowego nie chce kombinowac, bo za 2 tyg z haczykiem zjezdzamy do PL.Sercem jestem zawsze z Wami. Jak tylko Stas pozwala bto wskakuje na chwile do internet cafe. niestety nie czesto ;(.
rudykot2
Mama Franka Baranka
Kochane Kolezanki - melduję, że jutro jadę na działkę na wieś i będe z doskoku tylko wracać aby wyprac ciuchy młodego. Mysle, że tak raz na tydzień czy dwa. Będę tęsknic ogromnie. Pozdrawiam i życze udanych wakacji.
Asia i Franek
Asia i Franek
Kasia Irlandka
A ja znow mam internet. Wczoraj szwagier mi przyniosl. Nie wiem coprawda na jak dlugo ale...i tak jest fajnie.
monika3
Mama Amelki i Filipka
Co do nieobecnosci melduję ze nie bedzie mnie od 10 lipca przez 3 albo nawet 4 tygodnie.
Ja za tydzien wyjeżdżam z Kubą do moich rodziców, na tydzień,
jutro jadę na działkę na wieś
Wygląda na to że będę se sama ze sobą gadać przez okres wakacji
A ja znow mam internet. Wczoraj szwagier mi przyniosl.
A w czym jeśli mogę zapytać
ewa28z
Fanka BB :)
Wygląda na to że będę se sama ze sobą gadać przez okres wakacji
Kochana nie bedziesz sama ja bede gadac z toba przez okres wakacji:-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez jestem na posterunku przez caly lipiec i sierpien sopiero na poczatku wrzesnia wybywam (juz sie nie moge doczekac )
reklama
Kasia Irlandka
Wlasciwie w niczym, pod pacha przyniosl.A w czym jeśli mogę zapytać[/FONT]
Moze sie zle wyrazilam, przyniosl modem do internetu bezprzewodowego. Tylko nie wiem do kiedy jest oplacony